Exterior retro, tehnologie modernă: iată noua Honda CL500

Honda a lansat un nou model scrambler: CL500 a fost inspirat de CL72 prezentat în 1962.

Foto: Honda

Honda CL500 este concepută pentru tinerii motocicliști care doresc să iasă în evidență și care caută un vehicul pe două roți potrivit atât pentru naveta zilnică, cât și pentru aventuri mai lungi de weekend și excursii off-road.


Foto: Honda

Cu un aspect spectaculos, Honda CL500 poate fi condusă și cu permis A2, propulsorul său cu doi cilindri și 471 cmc având o putere maximă de 46,7 CP și un cuplu maxim de 43,4 Nm. Unitatea centrală de control electronic (ECU) a primit setări specifice modelului, astfel încât vehiculul accelerează rapid chiar și de pe loc.

Foto: Honda

Rezervorul de combustibil cu formă rotunjită, ecranul LCD minimalist și evacuarea dublă oferă modelului street scrambler un aspect impresionant. Roțile față de 19 inci și cele spate de 17 inci, respectiv cursa mai lungă a suspensiei absoarbe vibrațiile cauzate de denivelări.

Așa că, fie că este vorba de macadam, străzi pavate din oraș sau excursii de weekend, pentru CL500 nu există obstacole!

Înălțimea șeii este de 790 mm, iar secțiunea centrală subțire facilitează accesul la sol și manevrabilitatea la viteze mici. Oferă spațiu amplu pentru picioare (o șa mai înaltă poate fi comandată ca accesoriu opțional), în timp ce locul pasagerului este poziționat mai jos, fiind astfel ușor accesibil.

Foto: Honda

Clienții pot comanda CL500 în patru culori diferite (Candy Energy Orange, Matt Laurel Green Metallic, Candy Caribbean Blue Sea și Matt Gunpowder Black Metallic), și în mod obișnuit pentru modelele scrambler, o selecție largă de accesorii originale Honda garantează că fiecare cumpărător poate personaliza motocicleta după propriul gust.

AMI MÉG ÉRDEKELHET