Noul Supersonic – Adria trece la baze Mercedes-Benz

Disponibil în patru versiuni, Adria Supersonic a fost reînnoit atât în interior, cât și la exterior.

Compania slovenă Adria și-a prezentat cel mai recent model al familiei de autorulote de ultimă generație. .

Principala noutate a celor patru noi modele Supersonic este că sunt construite pe baze Mercedes-Benz Sprinter în loc de Fiat Ducato. Adria a revenit astfel la brandul premium german după mai bine de două decenii. Fiecare dintre modelele Supersonic de Clasă A, adică autorulote complet integrate, este propulsat de un motor de 170 CP asociat cu o transmisie automată în 9 trepte. În plus, vehiculul este echipat cu o serie de sisteme de asistență.

Din exterior, pe lângă liniile aerodinamice și culoarea argintie, sunt izbitoare, de asemenea, luminile de zi Hella și farurile de ceață cu LED-uri. Desigur, interiorul a fost regândit în spiritul celor mai recente tendințe de amenajare de locuințe și de construcție de iahturi. Acest lucru este evidențiat de iluminarea ambientală, noua masă pliabilă de sufragerie, frigiderul de 177 de litri și aparatul de cafea opțional.

În modelul Supersonic 780 SL cu o singură axă și o lungime de 7,8 metri găsim paturi pliabile electronic și o bucătărie în formă de L, în timp ce versiunea 780 DC ne așteaptă deja cu un pat dublu. Același aspect, doar mai mult spațiu ne stă la dispoziție în modelele cu axe duble 890 LL și 890 DC, cu lungime de 8,9 metri. Toate cele patru modele necesită permis de conducere C1: greutatea maximă a versiunilor cu o singură axă este de 3.800 kg, iar a celor cu axă dublă de 5.500 kg.

AMI MÉG ÉRDEKELHET