Lufthansa: un nou concept interior, mai confortabil, pentru First Class și Business Class

Lufthansa a dezvăluit un nou concept de suită pe rutele de distanță lungă sub numele de „Allegris”.

Foto: Lufthansa

Noul concept de amenajare interioară „Allegris a fost dezvoltat exclusiv pentru grupul Lufthansa și va fi lansat în 2023 pe toate clasele de călătorie: Economy, Economy Premium, Business și First Class.

Foto: Lufthansa

Pentru prima dată în istoria companiei Lufthansa, călătorii de la First Class vor beneficia de mini-suite spațioase care oferă panouri de departajare înalte până aproape de tavan, și care pot fi închise complet pentru un grad mai ridicat de intimitate. Scaunele, cu o lățime de 100 cm, pot fi transformate într-un pat mare, și toate sunt poziționate cu fața în direcția zborului. În plus față de spațiile convenționale de stocare, în fiecare suită vine amplasată și o garderobă personală mare. Vor fi servite meniuri gourmet, iar divertismentul este asigurat de ecrane care se extind pe întreaga lățime a mini-suitei, cu conectivitate Bluetooth pentru căști fără fir.

Foto: Lufthansa

Călătorii de la Business Class se pot aștepta și ei la mai mult confort și intimitate datorită panourilor de departajare mai înalte (minim 114 cm) și a ușilor glisante care se închid complet. Spațiul personal va fi mai extins, și va include un display cu diagonala de până la 68 cm și spații de depozitare suficiente. La Business Class, toate scaunele din generația „Allegris” au acces direct la culoar și pot fi transformate într-un pat lung de 195 cm. Căștile fără fir cu funcție de anulare a zgomotului și cu conectivitate Bluetooth fac parte, de asemenea, din noua experiență oferită de Business Class începând cu primăvara anului viitor.

Foto: Lufthansa

O dată cu noua generație de produse și soluții „Allegris”, Lufthansa le va oferi călătorilor în mod semnificativ mai mult confort și la clasa Economy. În urma succesului ofertei „Sleeper's Row”, introdusă în 2021, care a asigurat pasagerilor din Economy Class mai multă relaxare pe zborurile de distanțe lungi, Lufthansa intenționează să introducă „Sleeper's Row 2.0” pe toate noile aeronave de lungă distanță. Se va putea plia un suport de picior și se poate folosi salteaua suplimentară și mai confortabilă pe o suprafață înclinată care este cu 40% mai mare în comparație cu „Sleeper's Row” inițial. Noile scaune de pe Premium Economy Class vin integrate într-un cadru și pot fi ajustate fără a afecta pasagerii din spate.

Display-urile personale de 40 cm sunt dotate cu căști cu funcție de anulare a zgomotului.

Conceptul Allegris 

www.youtube.com

Allegris | Lufthansa
AMI MÉG ÉRDEKELHET