Un rebel cu stil pentru călătorii memorabile

Noul Honda Rebel CMX1100 aduce un omagiu siluetei „bobber" din vremurile trecute, dar oferă detalii de design contemporan și tehnologie modernă.

Foto: Honda

Honda a lansat fratele mai mare al popularului model CMX500 Rebel. Asemănarea cu modelul de 500c este izbitoare, dar noul Rebel CMX1100 oferă mult mai mult.

Noul Rebel CMX1100 vine ca un roadster din secolul XXI, conceput pentru a oferi o călătorie plăcută. Chiar și pentru drumuri virajate – furca față cu amortizoare de 43 mm, amortizoarele spate (piggyback) și etrierul de frână față de 330 mm cu patru pistoane montat radial sunt dovada clară în acest sens.

Foto: Honda

Înălțimea șeii este de doar 700 mm, iar materialul cu densitate moale are un contur ce oferă suport la accelerație puternică. Un afișaj LCD cu diametru de 120 mm livrează intuitiv informațiile necesare, în timp ce ghidoanele largi montate cu distanțiere de 1 inci oferă o manevrabilitate superioară. Farul minimalist cu diametru de 170 mm folosește patru LED-uri, iar semnalizatoarele LED cu diametru de 55 mm aduc o notă retro părții frontale, în timp ce stopul spate oval oferă o imagine contemporană noului Rebel 1100. Poate fi utilizat singur sau cu pasager – șaua pasagerului poate fi demontată foarte ușor. Sub șa găsim un spațiu de depozitare de 3 litri și o priză USB C.

Foto: Honda

Motorul de 87 CP și 98 Nm oferă dinamismul adecvat, în timp ce dimensiunile compacte oferă un centru de greutate coborât și o gardă la sol maximă. Vehiculul vine dotat cu numeroase tehnologii inovatoare, precum Throttle By Wire cu 4 moduri de condus (Standard, Rain, Sport şi User), controlul selectiv al cuplului, controlul „wheelie" şi tempomat, iar opțional cu transmisie automată cu dublu ambreiaj în 6 trepte.

Foto: Honda








AMI MÉG ÉRDEKELHET