Egy hotelszoba kényelme – bárhol, bármikor

Ha nem is egyből és egyszerre, de az új Niesmann+Bischoff iSmove lakóautó végül mindent biztosít az utazóknak.


Mint egy csiga… Nem, nem olyan lassú, hanem mindig „kéznél" van az otthona. A német Niesmann+Bischoff cég bemutatta új kompakt kategóriás lakóautóját: az iSmove össztömege kevesebb, mint 3,5 tonna ám az utasoknak nem kell kompromisszumokat kötniük a térkínálat és a praktikum terén.

Fotó: Niesmann + Bischoff

A B kategóriás jogosítvánnyal is vezethető lakóautó tervezésekor ennek érdekében mindent újragondoltak: a falból kihajtható konyharész csak akkor foglal helyet, amikor tényleg szükség van rá és ugyanez igaz a tetőtérből lehajtható kétszemélyes ágyra is. Az ötletes tolómechanizmusnak köszönhetően a fürdőszoba is két funkciót kínál ugyanakkora helyen: vagy tágas zuhanykabinként, vagy mosdó plusz WC-ként használható.

Minden elektromosan működtethető, az anyagválasztás és az összeszerelés minősége pedig hozza márkától megszokott prémiumszintet. Az iSmove ráadásul nem függ a kempinghelyektől, akár napokra is szabadon kalandozhatunk köszönhetően az 50 literes gáz- és a 200 literes víztartálynak, valamint a kabin áramellátását biztosító napelemnek és lítium akkumulátornak.

Fotó: Niesmann + Bischoff




AMI MÉG ÉRDEKELHET