Confortul unei camere de hotel – oriunde

Noul Niesmann+Bischoff iSmove oferă totul, chiar dacă nu dintr-o dată.


Ca un melc… Nu, nu atât de lent, ci cu casa mereu „la îndemână". Firma germană Niesmann+Bischoff și-a prezentat noua sa autorulotă din categoria compactă: iSmove cântărește 3,5 tone (sau 4,5 tone opţional), fără să oblige la compromisuri pasagerii în ceea ce privește confortul.

Foto: Niesmann + Bischoff

În acest scop, în timpul dezvoltării autorulotei care poate fi condusă și cu permis de categoria B, totul a fost regândit: inginerii au brevetat 7 noi patente pentru invenţii. Partea de bucătărie pliabilă din perete ocupă spaţiu doar când este cu adevărat nevoie de ea, acest lucru fiind valabil și pentru patul dublu rabatabil din acoperiș. Datorită unui mecanism ingenios de culisare, și baia oferă două funcţii în același loc: poate fi folosită ori ca o cabină spaţioasă de duș, ori ca o chiuvetă plus WC.

Totul este acţionat electric, iar calitatea materialelor și a finisării este una premium. În plus, iSmove nu depinde de campinguri: rezervorul de gaz de 50 litri, rezervorul de apă de 200 litri, respectiv panoul solar și pachetul de baterii care asigură alimentarea cu electricitate a cabinei permit chiar și drumeţii de mai multe zile.

Foto: Niesmann + Bischoff




AMI MÉG ÉRDEKELHET