Skoda Kushaq: doar ca turist în Europa

India va deveni în câțiva ani a treia cea mai mare piață de mașini din lume, iar Skoda vrea să obțină o pondere chiar și mai mare decât în prezent în țara asiatică.

Foto: Skoda


Kushaq este primul semn al acestei intenții: un crossover de categorie mică, dezvoltat special pentru piața indiană, nefiind comercializat în Europa. Vehiculul construit pe platforma modulară a Grupului Volkswagen va sosi vara în showroom-uri, pe lângă frații săi mai mari, Karoq și Kodiaq.

Foto: Skoda

Mașina lungă de 4.221 mm poate fi un tovarăș excelent în oraș și în timpul excursiilor de weekend, la care în mare măsură contribuie și garda la sol de 188 mm și portbagajul de 385 litri. Tracțiunea integrală nu se poate comanda însă pentru acest model – motorul de 1,0 sau 1,5 litri (cu performanță de 115 sau 150 CP) pune în mișcare numai roțile din față. În interiorul practic găsim numeroase compartimente de stocare și – în funcție de nivelul de echipare – un ecran tactil central de 7 sau 10 inci. În comparație cu cele obișnuite pe piața indiană, echipamentele de siguranță sunt, de asemenea, numeroase: pentru mașină se poate comanda și frână de urgență automată, tempomat, controlul stabilității, senzor de parcare și cameră retrovizoare.

Galerie foto:

Foto: Skoda







AMI MÉG ÉRDEKELHET