O familie de şapte persoane trăiește și călătorește în 40 mp

Familia cu 5 copii călătorește în rulotă de peste un an.

Foto: Instagram

Brittnee și Brentt Proha împart rulota unică, frumos și practic amenajată, cu cei cinci copii ai lor (cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani) – plus un buldog.

Părinții au decis în 2018 să-i ia pe copii și pe bătrânul buldog pe nume Helen și să facă turul Americii în rulota second-hand. Dar cum poate fi o rulotă de 40 de metri pătrați confortabilă pentru o familie atât de mare?

Ei bine, Brittnee a reușit să o transforme cu multă grijă și planificare, să o facă locuibilă și practică pentru familie astfel încât să poată trăi în casa mobilă timp de un an. Părinții au decis să modifice vehiculul remorcat, astfel încât toți să aibă suficient spațiu în el și să poată călători peste tot în Statele Unite, extrem de confortabil, timp de un an.

Foto: Instagram

Planificarea practică este evidentă în „camera copiilor": toată lumea are loc destul, poate să lenevească în paturi mari, cu mult spațiu de depozitare dedesubt. Secțiunea pentru copii se află la capătul din spate al rulotei, iar fiica lor de 13 ani a primit chiar și un mic colț privat.

Datorită celor 17 geamuri, interiorul este mereu scăldat în lumină naturală. Când vremea o permite, din rulotă se poate deschide o terasă imensă în aer liber, iar pentru „sufrageria" exterioară sunt așezate covoare uriașe pentru a putea instala o masă mare și 2 bănci.

Locul preferat al mamei Brittnee este sufrageria, care are chiar și un șemineu. Bucătăria complet utilată a suferit și ea modificări majore înainte de plecare.

Foto: Instagram

Și părinții au propriul lor dormitor care, potrivit lui Brittnee, este luxul întruchipat. Cea mai mare provocare a constat în proiectarea spațiului de stocare folosind fiecare colțișor neutilizat în care să încapă tot ce ar putea avea nevoie familia într-un an. Și tocmai această călătorie i-a învățat să trăiască modest, minimalist, dar confortabil și fericiți.

Iată super rulota pentru 7 pasageri:

Foto: Instagram


Foto: Instagram


Foto: Instagram


Foto: Instagram


Foto: Instagram


Foto: Instagram


Foto: Instagram


Foto: Instagram


Foto: Instagram


AMI MÉG ÉRDEKELHET