Barack Obama și Netflix au colaborat la crearea unui serial despre parcurile naționale din lume

Seria documentară în cinci părți numită „Marile noastre parcuri naționale”, povestită de către fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, va apărea pe Netflix pe 13 aprilie. Iată primul trailer!

Foto: Getty Images


Fotó: Golden Eagle

Barack Obama, care a protejat mai multe terenuri și ape publice decât orice alt președinte al Statelor Unite, invită spectatorii să experimenteze natura în cele mai emblematice parcuri naționale de pe mapamond, într-un nou serial documentar marca Netflix, care va debuta pe 13 aprilie. Călătorind prin cinci continente, în cele 5 epiosoade ale serialului numit „Marile noastre parcuri naționale” vor fi spuse poveștile parcurilor naționale (inclusiv Tsavo din Kenya, Gunung Leuser din Indonezia, Chilean Patagonia din Chile sau Monterey Bay din California) prin viața celor mai sălbatici rezidenți ai lor – atât mari, cât și extrem de mici.

Foto: Netflix

„Marile noastre parcuri naționale” ne obligă să ieșim din zona de confort și să explorăm, să creăm noi modalități pentru ca aceste locuri sălbatice să prospere și să fie păstrate pentru generațiile viitoare. „În jurul lumii, cu cât e mai izolat un parc național, cu atât mai neobișnuite sunt creaturile sale și cu atât comportamentele lor sunt mai extraordinare", a spus Barack Obama. "Când omenirea a început să protejeze aceste locuri sălbatice, nu ne-am dat seama cât de importante vor deveni ele".

Trailer-ul oficial

www.youtube.com

Our Great National Parks | Official Trailer | Netflix
AMI MÉG ÉRDEKELHET