Tudtad, hogy adapter nélkül is lehet telefont tölteni a hotelszobákban?

A telefontöltő zsinórt szinte senki nem felejti el, mert az kéznél van, az adapter azonban sokszor otthon marad.

Fotó: Pixabay

Ha gyorsan kell bepakolnunk utazáskor, vagy csak kapkodunk, könnyen előfordulhat, hogy olyan nélkülözhetetlen és hétköznapi dolog nem jut eszünkbe, mint a különböző külföldi országokban szükséges konnektor-adapter, amire leginkább a telefonunk feltöltéséhez van szükség. Telefontöltőt sok repülőtéren lehet méregdrágán vásárolni, de miért költenél erre, ha van ingyenes megoldásunk is a problémára?

Armen Adamjan influenszerolyan kreatív digitális tartalmakat készít, amiben a saját tapasztalataiból táplálkozva ad másoknak hasznos tippeket. A következő videóban több utazási tippet is megmutat, de mi egyre figyeltünk fel igazán: a hotelszoba tévéjén tölti a telefonját, hiszen ma már minden okostévé alapfelszereltsége az USB-csatlakozó. Mivel a tévé sosincs teljesen kikapcsolva (csak, ha kihúzod), egész nap és éjjel tud tölteni.

Nézd meg Armen többi trükkjét is!

www.instagram.com

Armen Adamjan on Instagram: "HOTEL HACKS! 🤩 Next time you’re traveling and book a hotel.. keep some of these hacks in mind! 😅🙌 . . . #hotel #lifehacks #diy #howto #travelhacks #traveltips #lifehack #hacks #creativeexplained #clever #travelling #hotelroom"
AMI MÉG ÉRDEKELHET