Királyi lakosztályok, hercegi átalakulás a párizsi szállodában

Három éves renoválás után nyitott meg újra.

Fotó: Facebook


Sokan gyerekkoruk óta vágynak arra, hogy egy mesebeli kastélyban kipróbálják a Disney-hercegek vagy hercegnők életét. A párizsi Disneylandben most ismét adott számukra a lehetőség: az egyes szereplőknek dedikált szobák közül válogathatnak a frissen újranyitott Disneyland Hotelben.

Három éven át tartó, grandiózus átépítést követően nyílt meg ismét a vendégek számára a párizsi Disneyland Hotel, amely nemcsak egyike a világ hét Disney-szállodájának, hanem egyenesen a szórakoztatóipari óriásvállalat ékköve: 5700 szobáját és lakosztályát mind különböző mesék ihlették.

Fotó: Shutterstock

A renoválás a szálloda egészére kiterjedt, a márvánnyal kirakott előcsarnoktól kezdve a fényűző lakosztályokon át egészen a kristálycsillárokig, hiszen a Disnyland-hotelben minden megvan, amit egy mesebeli királyi palotától elvárható. A felújítás célja az volt, hogy a hotel még a korábbiaknál is látványosabb legyen, és a kivitelezés során különösen odafigyeltek a gyermekek élményére.

A párizsi szálloda legdrágább, egyetlen éjszakára több mint tízezer euróba kerülő lakosztályai az öt Signature Suit elnevezésű apartman, amelyek tematikája a Jégvarázs, a Csipkerózsika, a Rapunzel, a Szépség és a Szörnyeteg, illetve a Hamupipőke című meséket idézi meg. Ezek nemcsak hogy nem olcsók, de még a lefoglalásuk sem egyszerű: ehhez a “Disney-szakértőkkel” kell felvenni a kapcsolatot.

Az eggyel alacsonyabb árszinten találhatók a Castle Club kategória szobái és lakosztályai, amelyek főként művészeti alkotások révén elevenítik meg a mesebeli hangulatot. A Castle Club csomag emellett egy „királyi köszöntőt”, Disney-karakterek társaságában elfogyasztott reggelit, privát liftet és a Castle Club társalgóbár használatát is tartalmazza.

A két csúcskategória mellett a Deluxe és a még egy fokkal egyszerűbb Superior szobák is a vendégek rendelkezésére állnak. Ők pedig egy Royal Dreamnek (azaz királyi álomnak) elnevezett átalakítást is megvásárolhatnak, amely során valódi hercegeket és hercegnőket varázsolnak belőlük a szálloda munkatársai, hogy végül egy fotózás koronázza meg az átalakítást. A Royal Library könyvtár gyerekeknek szánt interaktív könyvekkel várja a legfiatalabb vendégeket, a felnőttek pedig a spa-részleg szolgáltatásaival kapcsolódhatnak ki.

AMI MÉG ÉRDEKELHET