Egy éjszaka a Párizsi Operaházban? Az Airbnb most valóra váltja az álmot!

Két szerencsés jelentkező mindössze 37 euróért foglalhatja le az operát egy éjszakára.

Fotó: Airbnb

Az operaház fantomja világkörüli turnéra indul az idén, és ezt megünneplendő az Airbnb egészen exkluzív programot kínál a Párizsi Operaházzal közösen, amelyik Andrew Lloyd Webber híres musicaljének ihletője. Két szerencsés jelentkező jelképes összegért tölthet el egy életre szóló élményt ígérő éjszakát a Garnier Palotaként is ismert, impozáns épületben. És hogy hol fognak aludni? Hát a pazar hálószobává átalakított díszpáholyban, amelyik az évszázadok során megannyi híres vendéget fogadott.

Fotó: Airbnb

A program keretében a vendégek olyan helyekre is eljutnak majd a lenyűgöző épületben, ahová kevés embert engednek be. Így többek között felkereshetik az opera hihetetlen magánarchívumát, a tetőtéri táncstúdiókat, ahonnan festői kilátás nyílik a francia fővárosra, valamint a híres mű fantomjának lakhelyét, a valóságban is létező, földalatti mesterséges tavat.

Fotó: Airbnb

A különleges program keretében a szerencsés jelentkezők részt vehetnek egy balettleckén az opera balett-társulatának egyik táncosával, a vacsora pedig a Foyer de la Danse-ban, a színpad mögötti táncpróbateremben várja majd őket. Az esemény házigazdája a világhírű fantomfigurát megalkotó Gaston Leroux francia író dédunokája, Véronique Leroux lesz.

​Hogyan foglalhatunk?

Fotó: Airbnb

Az egyedi estét 2023. július 16-án szervezik, a foglalás március elsején, romániai idő szerint 19 órától indul az airbnb.com/opera honlapon. Az ár két főre megegyezik a díszpáholy sorszámával, vagyis 37 euró. A foglalási kérelemhez rendelkezni kell egy ellenőrzött Airbnb-profillal és előnyt élveznek azok, akik aktívak a platformon. A szerencsés foglalóknak saját maguknak kell majd megszervezniük a párizsi utat.

Fotógaléria

Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


AMI MÉG ÉRDEKELHET