Pick-up și autorulotă – multilateralul Canoo

Start-up-ul Canoo, cu sediul la Los Angeles, a venit cu un nou concept car.

Foto: Canoo


Acesta este deja al treilea model al firmei specializate pe vehicule electrice, bazate pe o platformă modulară auto-dezvoltată. Designul exterior al pick-up-ului a păstrat în esență limbajul stilistic special, puritan și modern în același timp al lui Canoo, dar cu barele de protecție şi aripile pronunţate, respectiv scuturile de protecție off-road, vehiculul (care poate fi folosit și ca autorulotă) are o apariție mult mai robustă. Iar jantele de 18 inci sunt îmbrăcate în anvelope de teren. Propulsia este asigurată de două motoare electrice, sistemul oferind o puterea maximă totală de 608 CP şi un cuplu maxim de 746 Nm. Producătorul american promite o autonomie de peste 300 km.

Foto: Canoo

Pasagerii sunt întâmpinați în interior de forme elegante și materiale durabile. În partea din spate a cabinei variabile poate fi plasat un al doilea rând de scaune sau un spațiu de stocare suplimentar, configurat în funcție de nevoile personale. Lungimea de bază de 4.677 mm a vehiculului poate fi crescută și până la 5.400 mm, deoarece datorită unei soluții ingenioase bena poate fi extinsă.

O altă calitate practică este că nu numai în părțile laterale, dar și în față, există o măsuță pliabilă cu spațiu de depozitare aferent, iar mașina a primit și trepte retractabile. Acestea sunt binevenite mai ales când echipăm pick-up-ul cu hard-topul opțional, care poate găzdui și un cort de acoperiș. Prin această soluție, utilitarul cotidian se transformă rapid în mașină de excursie. Pre-comanda pickup-ului Canoo a început deja în Statele Unite, începutul livrărilor fiind așteptat în primele luni ale anului 2023.

Galerie foto: 

Foto: Canoo


Foto: Canoo


Foto: Canoo










AMI MÉG ÉRDEKELHET