Primul escape room subacvatic din lume

Se mai poate dezvolta experiența din escape rooms? Sigur că da! A sosit primul escape room subacvatic: inteligența și strategia nu sunt de ajuns, trebuie să fim și scafandri buni!

Foto: Facebook

Echipa care a inventat acest program extrem de scufundare se numește Scuba Escape, iar cei cărora le place să se scufunde pot avea o experiență memorabilă.

Foto: Facebook

Doar cu examen de scafandru putem evada de pirați în cariera de ardezie din Snowdonia Vivian (Țara Galilor). În baza subacvativă putem alege dintre șase subiecte, unul dintre ele fiind căutarea comorii piraților. În afara de asta, Scuba Escape a inventat alte cinci jocuri diferite de 240 minute, pentru a profita de toate dotările din fosta carieră. Nu dezvăluie prea multe pe site-ul lor despre provocare, pentru a nu ușura rezolvarea sarcinilor.

Foto: Facebook

Programul a fost inventat de instructori de scafandri cu scopul ca jucătorii să folosească și chiar să dezvolte toate cunoștințele necesare pentru scufundări, cum ar fi de exemplu utilizarea flotabilității și navigația subacvatică. La 18 metri adâncime ne este pusă la încercare memoria, abilitatea de orientare, logica și tot ce este necesar și în alte camere de evadare.

AMI MÉG ÉRDEKELHET