După o renovare amplă, primul hotel de pe insula Capri se va relansa în iulie

Celebrul hotel de pe insula Capri, La Palma, a fost achiziționat de Oetker Collection anul trecut. Grupul german a anunțat că hotelul complet regândit își va deschide porțile la 1 iulie.

Ilustrație: Hotel La Palma

Considerat drept primul hotel al insulei Capri, La Palma a fost construit în 1822. De când a fost achiziționat anul trecut, hotelul a fost transformat complet de grupul Oetker Collection. Clădirea acum cu 50 de camere este primul hotel realizat de designerul din Marea Britanie, Francis Sultana, care a colaborat cu meșteri italieni și artizani locali pentru a duce la bun sfârșit acest proiect.

Ilustrație: Hotel La Palma

Situat la doar câțiva pași de celebra Piazzetta Plaza, hotelul va oferi multe noutăți. În urma renovării, au fost eliminate 30 din camerele sale, dintre care 18 foste apartamente. Însă cele rămase au devenit mai luxoase: toate camerele au acum balcon sau terasă privată. Alte noutăți includ aducerea renumitului bucătar-șef Gennaro Esposito, care conduce acum un restaurant, un bar și o terasă care servește bucătărie autentică italiană. Pe acoperișul hotelului a fost amenajat un alt restaurant, cu panoramă uluitoare către satul Capri și la Marea Tireniană.

Ilustrație: Hotel La Palma

Noua piscină a Hotelului La Palma dispune de un bar elegant, care evocă celebra perioadă dolce vita a insulei. Oaspeții vor avea, de asemenea, acces la clubul de pe plaja La Palma, amenajat într-o zonă de-a lungul coastei de sud a insulei Capri, unde găsim cele mai cunoscute plaje și restaurante ale insulei.

Ilustrație: Hotel La Palma

Relansarea hotelului La Palma marchează debutul Oetker Collection în Italia. Clădirea se alătură portofoliului expansiv al grupului hotelier de proprietăți de lux, precum Le Bristol Paris, Woodward din Geneva și Hôtel du Cap-Eden-Roc în Antibes, printre altele.

AMI MÉG ÉRDEKELHET