24 nap alatt a Föld körül – privát utazás a Four Seasons-től

Mi lehet csodálatosabb, mint a Four Seasons privát járatával körbejárni a világot?


A program 2015-ös kezdete óta a Four Seasons a magasra tette a lécet a luxus magánrepülőgépes utazások terén. A cég most bejelentette 2023-ra szóló ajánlatát: három utazást, amelyek mindegyikén csupán 48 személy vehet részt.

Fotó: Four Seasons

A Four Seasons 2023-ban visszahozza leghosszabb utazását, a Földet 24 nap alatt megkerülő Timeless Encounters-t (2023. április 17.–május 10.). A Hawaiiból induló és Angliában végződő utazás során a repülőgép mesés városokban és egzotikus úticéloknál száll le, mialatt megkerüli a bolygót. Az utasok hula-táncot járhatnak Hawaiin, búvárkodhatnak Bora Bora zátonyainál, megtekinthetik a sydney-i Operaházat, majd Balira, Indonéziába és a thaiföldi Csiangmajba repülnek az ősi kultúrák és történelem felfedezésére. A keletről nyugatra tartó út része a Tádzs Mahalt felkereső egynapos kirándulás, amelyet egy dubaji megálló követ. Az utazás Európában, Firenze és London meglátogatásával ér véget.

Fotó: Four Seasons

Az African Wonders elnevezésű csomag (2023. augusztus 1-13. között) vadon élő állatok megfigyelésére viszi ügyfeleit. Az utazás Athénból indul, és elsőként az egyiptomi piramisokhoz visz egynapos kirándulásra, majd a repülő a tanzániai Serengetibe tart, egy szafarira. A nemzeti park meglátogatása után Mauritius és az ottani korallzátonyok felfedezése következik. A következő megálló Ruanda, ahol az utasok felkereshetik a gorillák földjét, az utolsó egynapos kirándulás pedig a zambiai Victoria-vízeséshez vezet az útvonal végállomása, a dél-afrikai Johannesburg előtt.

Fotó: Four Seasons

A különleges kulturális élményekre vágyók az International Intrigue utazásra (2023. március 3-23.) foglalhatnak helyet, amely az egyes célpontok magával ragadó élményeire összpontosít. A Seattle-ből felszálló repülő előbb Kiotóba (Japán), majd Hoi Anba (Vietnám) tart, ahol a luxusgép utasai a szamurájok történelméről tanulhatnak, illetve ősi romokat kereshetnek fel. Az utazás következő állomásai a Maldív-szigetek, Serengeti és Marrákes, majd a párizsi végső leszállás előtt a gép Budapestet és Szentpétervárt is útba ejti.

Fotó: Four Seasons

A Four Seasons egyedi utazásai egy személyre szabott Airbus A321 LR repülőgéppel zajlanak, amelyet az első utazások résztvevőitől kapott visszajelzések alapján alakítottak ki. A gépen 48 hely van, és valamennyi ülés finom olasz bőrrel vonták be. A repülőgép hátsó részében egy társalgót rendeztek be, étteremmel és bárral.

Videón az új repülőgép

www.youtube.com

Mastery in the Sky Aboard the New Four Seasons Private Jet
AMI MÉG ÉRDEKELHET