200 de artiști participă la festivalul Iaşi Music Experience

Artişti consacraţi şi tineri pasionaţi de muzică participă, în perioada 29-31 august, la cea de-a doua ediţie a festivalului de muzică Iaşi Music Experience.

Foto: Facebook

De la tineri talentaţi la artişti profesionişti, de la creaţii proprii la reinterpretări magistrale, festivalul Iaşi Music Experience aduce împreună o varietate de genuri şi stiluri muzicale, devenind o platformă vibrantă de întâlnire între muzicieni şi iubitori ai artei muzicale, oferind un spectacol impresionant şi variat pe parcursul celor trei zile.

Foto: Facebook

  • În prima zi a festivalului Iaşi Music Experience vor fi organizate cu competiţiile Romanian Guitar Contest şi Romanian Bass Contest desfăşurate pe scena "Gaudeamus" a Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi. Seara va fi organizată o "Gală a Laureaţilor" concursurilor şi mini concert susţinut de câştigătorii din 2022 şi se va încheia cu un concert live susţinut de Opis Band.
  • În a doua zi a festivalului, Parcul Expoziţiei din Copou va fi gazda unui concert muzical live Muzică de Film "The Greatest Showman", susţinut de tinerii de la Petran Music School şi Corul de Copii al Municipiului Iaşi. Începând cu ora 19:30, trupele emergente precum "The Highers", "Butterfly Effect", "Drunken Owls" şi "Archvile" vor împărtăşi creaţii proprii, aducând diversitate în muzica locală. Seria de concerte se încheie cu prestaţia trupei ieşene "ReTrebled".
  • În ultima zi a festivalului va fi organizată a doua ediţie a evenimentului Toboşariada. Fernando Drăghici va deschide seara cu un set de tobe impresionant, urmat de un show live în Parcul Expoziţiei din Copou, susţinut de tinerii talentaţi din Iaşi, împreună cu experţi şi artişti specializaţi în percuţie, vor lua parte la o demonstraţie impresionantă a abilităţilor lor. Publicul va fi captivat de un nou show artistic ce va include 70 de seturi de tobe live.
AMI MÉG ÉRDEKELHET