Proiectul #BMWPhotoCamp este expus în ţară

Şapte dintre cei mai buni fotografi auto din România şi pictorul Adrian Mitu au explorat în decorul de iarnă designul noului BMW Seria 4, alături de modelele BMW X5, X6 şi X7.


O selecţie a lucrărilor lor poate fi admirată acum într-o expoziţie organizată simultan în opt showroomuri BMW din ţară din Brăila, Iaşi, Bucureşti, Piteşti, Ploieşti şi Târgu Mureş.

Echipa proiectului #BMWPhotoCamp a inclus şapte fotografi auto cu o experienţă cumulată de mai bine de un secol, toţi cu un portofoliu de colaborări valoroase cu publicaţiile de specialitate din România. Aceştia sunt: Radu Chindriş, Adrian Cobzaşu, Mihai Dăscălescu, Ciprian Mihai, Bogdan Paraschiv, Dragoş Savu, Andrei Toboşaru. Adrian Mitu a semnat mai multe proiecte de anvergură cu BMW România, Concursul de Eleganţă de la Sinaia, dar şi cu BMW Car Club of America, iar multe dintre lucrările lui au fost expuse în muzee auto din Statele Unite şi la Ţiriac Collection, la Bucureşti. Expoziţia #BMWPhotoCamp completează un plan amplu de acţiuni prin care showroomurile BMW şi MINI din ţară oferă mereu experienţe inovatoare clienţilor. Astfel, BMW Group a fost primul producător care a oferit prezentări cu realitate augmentată ale unui model care încă nu se lansase pe piaţă, BMW X2, folosind Microsoft HoloLens.

Galerie foto







AMI MÉG ÉRDEKELHET