Qantas scoate la licitație 2 scaune business pentru o experiență de zbor... acasă

Doar membrii programului Qantas Frequent Flyer pot licita pentru aceste locuri de la clasa business.

Foto: Qantas

Pentru cei care doresc în mod special un pic din luxul oferit de companiile aeriane, pe 5 august compania australiană Qantas va scoate la licitație două dintre scaunele sale clasice business. Scaunele pliabile, care pot fi transformate în pat au stat odată în interiorul unei aeronave Airbus A380.

Foto: Qantas

Scaunele business fac parte dintr-o selecție de alte articole scoase la licitație în schimbul punctelor de călătorie. Licitația de puncte oferă membrilor șansa de a licita pentru experiențe speciale și Qantas se așteaptă ca aceste articole să creeze o frenezie în rândul clienților.

Din păcate, aceste locuri nu sunt disponibile pentru oricine dorește să liciteze pentru ele. Pentru a participa, trebuie să vă aflați în Australia și să fiți membru al programului Qantas Frequent Flyer. Și moneda utilizată în această licitație online? Ei bine, punctele Qantas Frequent Flyer – licitația va începe la 350.000 de puncte.

Oricum, aceste scaune de clasă business nu vor oferi experiența completă din zbor, deoarece televizoarele încorporate nu funcționează, odată scoase din avion. Ofertantul câștigător poate totuși conecta scaunele la o priză electrică de acasă și astfel le poate rabata în poziția orizontală.

Foto: Qantas

Airbus A380 poate transporta până la 853 de călători, iar dimensiunile sale incredibile - plus interiorul său spațios și experiența de zbor mai silențioasă - au făcut ca aeronava să fie populară atât pentru piloți, cât și pentru călători. Însă superjumbo-ul nu a decolat niciodată așa cum spera Airbus - și producătorul a anunțat intenția de a întrerupe producția aeronavei în 2019. Qantas are 12 superjumbos în flota sa, momentan scoase din uz din cauza pandemiei - parcate în deșertul Mojave din SUA, iar compania a declarat că A380-urile ar putea rămâne astfel încă doi ani.

AMI MÉG ÉRDEKELHET