Még nem is forgalmazzák a Volkswagen ID. Buzz egyterűt, de már készült hozzá kempingcsomag!

A Ququq bemutatta BusBox-4 készletet, amellyel könnyen kempingautóvá alakítható a Volkswagen ID. Buzz.

Fotó: QUQUQ

A kempingkészletekre specializálódott németQuquq vállalat kifejlesztette a sokoldalú Busbox kit legújabb változatát: a 2790 eurós alapáron kínált Busbox-4 az elektromos Volkswagen ID. Buzz számára készült, forgalmazása novemberben indul.

Fotó: QUQUQ

A QUQUQ egyszerű, de ötletes csomagja könnyen be- és kiszerelhető: gyakorlatilag egy összehajtható ágyból és egy, az autó csomagteréből kihúzható konyharészből áll. A 3000 euró alatti árával ez az egyik legolcsóbb ilyen jellegű készlet, mégis teljes értékű kempingautóvá varázsolja a Volkswagen elektromos egyterűjét.

Fotó: QUQUQ

A BusBox-4 tökéletesen illeszkedik a hátsó ajtó és a hátsó üléspad támlája közé.

A lefelé nyíló fedél stabil konyhaasztalként funkciónál, a kihúzható, három részre osztott konyhaszett pedig baloldalt gáztűzhelyt tartalmaz, jobboldalt pedig két 10 literes tartályt, amely a vízcsapot látja el. A szett középső részét úgy alakították ki, hogy utólag beépíthető legyen egy standard hűtőszekrény. Használaton kívül a BusBox-4 matraca a konyhadobozon nyugszik, de bármikor ráhelyezhető a lehajtott hátsó üléspadra, amitől az kétszemélyes, 125x195 cm-es ággyá alakul át.

Fotó: QUQUQ

A 423 km maximális hatótávolságot kínáló Volkswagen ID. Buzz már az elektromos mikrobuszok új generációjához tartozik, amely egy töltéssel jóval nagyobb távolság megtételére képes, mint a kategória legelső képviselői. A Ququq nyolc különböző kempingkészletet kínál, amelyek összesen 160 járművel kompatibilisek. A Volkswagen új modellje mellett olyan emblematikus terepjárók is átalakíthatók, mint a Mercedes-Benz G-osztály vagy a Toyota Land Cruiser.

AMI MÉG ÉRDEKELHET