Legenda tenisului intră în afaceri hoteliere – Rafael Nadal se aliază cu lanțul hotelier Meliá!

Primul hotel Zel se va deschide în 2023 în Mallorca și, pe baza planurilor, va fi extins într-o rețea internațională cu peste 20 de membri.

Foto: Meliá Hotels

Spaniolul Rafael Nadal, care a câștigat un număr record de 22 de trofee Grand Slam, are planuri mari și în afara terenului de tenis. Împreună cu lanțul hotelier Meliá, va deschide în 2023 hotelul Zel din Mallorca. Conform promisiunilor, acesta va întruchipa stilul de viață mediteranean.

Foto: Meliá Hotels

„Ca spaniol originar din Mallorca și călător în întreaga lume, mă gândesc de mult timp la crearea unui lanț hotelier. Zel va fi sinonim cu bucuria vieții și stilul de viață mediteranean” – scrie în comunicatul emis de legenda tenisului. Primul hotel se va deschide în 2023 în Mallorca și, potrivit planurilor, va fi urmat de peste 20 de hoteluri în următorii cinci ani. Mai întâi în zona mediteraneană, apoi în restul Europei și în final în Asia și America. Se vor concentra pe regiuni în care compania parteneră, grupul Meliá, este deja prezentă: lanțul spaniol are sub diferite nume de marcă peste 350 de hoteluri în 35 de țări.

Foto: Meliá Hotels

Potrivit fondatorilor, hotelurile Zel vor oferi experiențe apropiate de natură, arome locale și soluții regionale de arhitectură și design.

În plus, se va pune accent pe sănătate – vor fi oferite și numeroase oportunități de antrenament și wellness. Conform planurilor, în fiecare hotel va fi creată o secțiune unde se va putea cumpăra de la producători și artizani locali.

AMI MÉG ÉRDEKELHET