Un pick-up pentru aventurieri: conceptul Renault Niagara

Conceptul Niagara anunță următoarele modele internaționale pe care Renault le va lansa până în 2027.

Foto: Renault

Cu bara de protecție proeminentă a părții frontale, garda la sol foarte mare, suspensia cu o cursă lungă și unghiurile ample față și spate, Renault Niagara a fost născut pentru a conduce în cele mai extreme condiții.

Foto: Renault

Conceptul Niagara este dur și puternic, sofisticat și plin de tehnologii în același timp. Te ademenește să călătorești fără limite. Grila este robustă, fiind sculptată ca un corp mineral cu un efect 3D unic. Literele care modelează numele Renault au un finisaj „pixel-art”, inspirat în mare parte din cultura pop. Conceptul vine acoperit cu un camuflaj inspirat de liniile și modelele logo-ului mărcii. Culorile subliniază multiplele fațete ale vehiculului: punctele verzi pentru aventură, galben pentru ținuta sport, gri deschis pentru tehnică și fundalul negru pentru putere.

www.youtube.com

Discover Niagara in video | Renault Group

Mașina este construit pe noua platformă ultra-flexibilă aparținând Renault Group, iar confortul său la conducere este remarcabil. Grupul moto-propulsor E-Tech Hybrid 4WD dispune de un motor mild hybrid avansat (48V) în față și un propulsor electric suplimentar în spate. Ca rezultat, Niagara este un model 4WD optimizat cu performanță off-road. Poate gestiona jumătate din călătoriile zilnice în modul complet electric, ceea ce reduce semnificativ emisiile de CO2.

AMI MÉG ÉRDEKELHET