Így néz ki egy világkörüli út egy luxus szállodává átalakított repülőgépen!

Az exkluzív magánrepülőgépes utazásokra szakosodott francia Safrans du Monde cég meghirdette a "2024 World Tour Special Edition" elnevezésű világkörüli útját.

Fotó: Shutterstock


A március 10. és április 2. közötti, 24 napos világkörüli légi utazás kilenc úti célt érint. A Safrans du Monde speciálisan kialakított Airbus A340 repülőgépe Párizsban száll fel, ahonnan Mexikóváros felé veszi az irányt.

A legtöbb 40 utas itt három éjszakát tölt el, majd Hawaiira utaznak két éjszakára, mielőtt a Fidzsi-szigetekre repülnének tovább. Innen Új-Zéland következik, ahol a vendégek felfedezhetik a vadregényes tájat, a maori kultúrát és a különleges vadvilágot.

Illusztráció: Safrans du Monde

A világkörüli luxus út Ausztráliában folytatódik, ahol az utasok előbb Tasmánia természetvédelmi területein kalandozhatnak, mielőtt Perth-be érkeznek. A következő úticél Szingapúr, majd a Maldív-szigetek trópusi paradicsomában szállnak le.

Az utolsó állomás Tanzánia, a szafarit követően pedig a gép visszaérkezik Párizsba.

www.youtube.com

Safrans Du Monde Around The World by Private Jet
Az Airbus A340 tágas kabinjában a vendégeket kényelmes ággyá kihajtható ülések várják.
A gépet ötcsillagos repülő szállodává alakították át, amelyen 40 utasnak, valamint három pilótának, hét légiutas-kísérőnek, illetve egy sommelier-nek és egy séfnek alakítottak ki helyet. Az ülések közötti távolság 2 méter, a fürdőszobák fényűzőek, és még egy társalgó is található, bőrkanapékkal. A poggyászok az egyes célállomásokra érkezéskor a szállodai szobákban várják az utasokat, az előételeket és a háromfogásos menüt Paul Caussé privát séf készíti a repülőn.
AMI MÉG ÉRDEKELHET