Cum să ne facem mașina confortabilă pentru drumuri lungi

În cazul în care conduci mai multe sute de kilometri, contează dacă vei conduce confortabil sau chinuitor.

Foto: Shutterstock

Devii nervos pe măsură ce se apropie ziua în care trebuie să conduci 300-400 de km pentru, să zicem, o conferință, unde n-ar strica să fii în formă, deși ai condus mai multe ore? Există numeroase soluții prin care să ne facem mediul de lucru confortabil, și există soluții prin care să ne facem și călătoria mult mai confortabilă!

Sprijin potrivit

Unul dintre cele mai importante lucruri în ceea ce privește șofatul este să ne procurăm un accesoriu care să ne țină spatele și capul într-un unghi optim, pentru a ne menține concentrarea la drum și nu la durerea de spate, chiar și după ce am condus 100 de kilometri. Este un accesoriu pe care merită să dăm banii și vă sfătuim să încercați mai multe într-un magazin de specialitate, pentru a-l alege pe cel mai potrivit înălțimii voastre.

Mici accesorii pentru pasageri

Aceste accesorii vor fi deosebit de importante în primul rând pentru cei care călătoresc cu noi. În al doilea rând, pentru noi, pentru că nu ne vor distrage atenția atunci când lucrurile din mașină se vor mișca în fața noastră. O astfel de invenție este suportul pentru telefon cu plasă, pus între scaunul din dreapta și scaunul șoferului, pentru a preveni ca telefonul sau alte obiecte din spate să apară în fața noastră în timpul unei frânări de urgență.

O mică masă la volan

Foto: Shutterstock

În mod sigur ni se va face foame în călătoriile foarte lungi, și sunt cazuri – mai ales acum, în perioada coronavirusului – în care nu este o idee prea bună să mâncăm într-o benzinărie aglomerată. În astfel de cazuri, cel mai bine este să cumpărăm o masă care se fixează pe volan, pe care o putem monta în fața noastră, reducând la minim posibilitatea ca lichidele fierbinți să ajungă pe haine.

AMI MÉG ÉRDEKELHET