Oricine poate participa la un safari – aventuri online în Africa!

Vă oferim safari-uri virtuale pe care le puteți viziona stând pe canapea și ronțăind popcorn!

Foto: Getty Images

Există programe de safari care au grijă de animale, și altele în care doar oamenii care privesc se distrează bine, iar animalele sălbatice aproape deloc. Dar nu există o soluție mai ecologică decât observarea online a faunei sălbatice. Haideți să vedem despre ce este vorba!

Foto: Shutterstock

andBeyond este o companie de safari de încredere, cu o lungă tradiție, care prezintă pe andBeyondTV fauna sălbatică din Africa. Mai mult, pe lângă urmărirea frumoasei savane și a animalelor care trăiesc acolo, putem gusta și din cultura și gastronomia de acolo – desigur doar virtual.

Firma Singita Sabi Sand organizează safari-uri reale, pe care însă le și transmit live, pentru ca noi să putem admira și online turmele de rinoceri sau girafe, leii care se odihnesc sub un copac și alte animale sălbatice. Aceste safari-uri sud-africane sunt transmise live pe Instagram de către fotograful și ghidul Ross Cooper.

Pe site-ul Africam există o mulțime de videoclipuri cu animale sălbatice. Dacă n-avem somn, să verificăm ce face în mijlocul nopții femela de leopard Watika sau cum își petrec timpul ziua uriașele mamifere din parcul de elefanți Tembe! Rezervația naturală Tembe a fost fondată în anul 1983 în Africa de Sud și o mulțime de elefanți au crescut aici, dar în parc trăiesc și multe alte animale pe care le putem admira.

Oferta de pe pagina Explore este atât de mare, încât durează ore întregi doar să alegem ceea ce vrem să vedem: pe lângă bogata faună sălbatică din savanele africane, ne putem uita la imagini dintr-o fermă de protejare a tucanilor, la urși polari sau putem alege un reality minunat de familie de păsări pe Nestflix (joc de cuvinte cu sensul Netflix-cuib).

AMI MÉG ÉRDEKELHET