Salon Privé London va fi lansat în aprilie 2022

Imaginați-vă un spectacol de mașini de lux cu toată strălucirea unui concurs, împreună cu atmosfera și vibrația unui festival live în aer liber. Bun venit la Salon Privé London!

Un nou eveniment cu mașini clasice și de lux ajunge în capitala britanică — Salon Privé London. Va umple grădinile Royal Hospital Chelsea timp de trei zile cu standuri pline cu cele mai noi super-mașini. Este un concurs de eleganță cu cele mai dorite mașini clasice din lume, dar și un târg de produse de lux cu muzică, divertisment și oaspeți celebri.

Timp de trei zile (21-23 aprilie), gazonul Royal Hospital Chelsea va prezenta o expoziție de 60 de mașini clasice rare într-o nouă aventură interesantă, numită „Concours de Vente”. Aici, dealerii de mașini premium de colecție își vor oferi mașinile spre vânzare.

În jurul Concours de Vente veți găsi cei mai importanți producători care prezintă cele mai noi mașini de lux și super mașini. În târgul comercial de lux ne așteaptă magazine exclusiviste de cadouri și modă. Salon Privé London va fi locul ideal pentru a vedea o gamă largă de produse de lux internaționale, aflate la vânzare pentru prima dată.

Astfel, Salon Privé London nu este doar pentru fanii mașinilor. Mai degrabă o petrecere stradală de lux, cu tarabe de street-food exotic, standuri de băuturi speciale, modă, cadouri de lux și multe altele. Pentru iubitorii de mașini va exista totul, de la modele clasice până la super-mașini high-tech.

Terenurile celebrului Royal Hospital Chelsea găzduiesc doar câteva evenimente selectate în fiecare an. Acum Salon Privé London se alătură Chelsea Flower Show, Masterpiece Art Fair și Longines Global Champions Show-jumping Tour.

Salon Privé original, cu o istorie de peste 15 ani, este organizat în fiecare an la Palatul Blenheim, în apropiere de Oxford, având anual zeci de mii de vizitatori. Salon Privé este la fel de mult un eveniment monden ca unul auto: una dintre principalele atracții fiind Salon Privé Concours D’Elegance, o paradă a mașinilor clasice, iar cealaltă expoziţia celor mai noi mașini super sport.

AMI MÉG ÉRDEKELHET