Acesta este cel mai prost loc posibil într-un avion

O decizie nepotrivită din toate punctele de vedere - dacă este posibil, evită acest loc cu orice preț.

Foto: Shutterstock


O companie a cercetat care sunt locurile pe care să le rezervi într-un avion și se pare că există mai multe aspecte de care trebuie să ții cont atunci când faci rezervarea.

Atunci când îți rezervi zborul, majoritatea companiilor aeriene îți oferă posibilitatea de a alege locul în care vrei să stai în avion. Persoanele cu copii au tendința de a alege locurile de lângă geam, însă unora le este teamă să privească Pământul de pe un scaun aflat la 10 kilometri înălțime.

Foto: Shutterstock

Cea mai recentă cercetare realizată de Victoria Plumbing a analizat problema alegerii scaunelor dintr-un unghi nou, dar fără îndoială important: unde să te așezi dacă vrei să ajungi ușor la toaletă. Rezultatul este că locul 11A este cea mai proastă alegere posibilă, la fel de departe de toaletele din fața și din spatele avionului - și majoritatea dintre noi urăsc să fie nevoiți să ocolească alți pasageri pe culoarele înguste.

Foto: Shutterstock

Experții care au luat parte la cercetare au considerat că locul 4C este cel mai bun, aproape de toaletele din fața avionului, dar suficient de departe pentru ca mirosurile neplăcute sau persoanele care stau la coadă să nu-ți perturbe călătoria. Este important de subliniat, totuși, că numerotarea locurilor poate varia de la o companie aeriană la alta, așa că merită să verifici alocarea locurilor pe site-ul companiei aeriene înainte de a face o achiziție.

AMI MÉG ÉRDEKELHET