Cum te poate ajuta Google să călătorești confortabil în avion?

Poți să-ți cumperi un bilet de avion cu opțiuni extra gratuite – află cum să obții mai mult spațiu pentru picioare.

Foto: Shutterstock

Ai picioare lungi și îți este întotdeauna greu să zbori la clasa economică? Încerci să te înghesui în scaun, dar apoi fiecare minut al călătoriei este o tortură? Și pasagerul din fața ta nici măcar nu și-a înclinat scaunul pe spate. Dacă dorești mai mult spațiu pentru picioare, însă nu vrei să plătești în plus pentru asta, avem un sfat bun pentru tine.

Foto: Shutterstock

Ai folosit Google Flights pentru a cumpăra bilete de avion? Serviciul de căutare online de rezervări de zboruri al Google oferă bilete ieftine, dar asta nu e tot.

Îți poate oferi și facilități la care nu te-ai gândi.

Tot ce ai nevoie este o aplicație suplimentară ușor de descărcat: add-on-ul Legrooms for Google Flights te ajută să obții un loc mai bun atunci când rezervi bilete de avion fără să plătești în plus. Acesta facilitează alegerea celor mai bune locuri în avion, astfel încât să poți călători în confort și să te încadrezi în buget.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Trebuie doar să descarci add-on-ul gratuit, care îți oferă informații despre spațiul disponibil pentru picioare în rezultatele Google Flights pentru fiecare căutare. Cel mai bun lucru este că îți arată chiar și cât spațiu suplimentar pentru picioare vei avea la zborul pentru care urmează să faci rezervarea. Aceste informații apar ca o coloană suplimentară de date după informațiile de bază din Google Flights. Aplicația va afișa în rezultate numele companiei aeriene, orele de plecare și de sosire, durata călătoriei, numărul de escale, emisiile de dioxid de carbon, prețul biletului și tipul de aeronavă, urmate de informațiile privind spațiul pentru picioare, dar numai dacă îl descarci add-on-ul. Deoarece poți vedea dimensiunea scaunelor, de aici nu trebuie decât să selectezi scaunul cu mai mult spațiu și îl poți avea fără costuri suplimentare.
Sistemul oferă datele în inci: 1 inci = 2,54 cm.
AMI MÉG ÉRDEKELHET