5 sfaturi utile de călătorie de la ducesa Meghan Markle

Cum ne putem păstra lucrurile parfumate și să rămânem fresh și sănătoase chiar și în timpul unei călătorii obositoare?!

Foto: Getty Images

Deși ducele Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au separat de familia regală britanică și s-au mutat în Statele Unite, drama nu s-a încheiat: în ultimele luni a apărut autobiografia lui Harry și un serial documentar despre ei. Acum însă recomandăm sfaturi de călătorie apărute într-un volum mai vechi.

Foto: Shutterstock

Cartea intitulată „Drumul spre libertate” a fost scrisă despre ei, despre viața lor de zi cu zi și sarcinile lor de protocol, când totul părea încă perfect în familia regală britanică. Volumul a fost scris cu ajutorul lui Meghan, care a călătorit mult și ca actriță, dar și când relația ei cu Harry a devenit serioasă, făcând din ce în ce mai mult naveta între Statele Unite și Anglia.

Ducesa de Sussex a crezut că experiența și sfaturile ei ar putea fi utile și altora în timpul vacanțelor.

Meghan nu recomandă accesorii, produse sau suplimente greu de găsit, ci accesorii complet obișnuite, utile, care se găsesc în oricare gospodărie.

Foto: Shutterstock

  • Meghan pune pânze parfumate între hainele ei împăturite. Aceste foi de textile sunt făcute pentru a menține proaspete hainele atunci când sunt introduse în uscător, deoarece există unele stofe care pot fi uscate doar la o temperatură scăzută și încet. Iar aceste pânze emană un parfum ușor, nu atât de intens ca pungile cu parfum pentru haine care pot fi agățate în dulapuri.
  • Meghan nu dorește să-și păstreze fresh doar hainele, ci și pielea. Aerul din avion usucă pielea, buzele și mucoasele, așa că ducesa bea mereu multe lichide și poartă la ea o sticlă mică de spray pentru față, care o împrospătează în timpul unei călătorii lungi.
  • Ducesa nu face niciun pas fără ulei de arbore de ceai. Elixirul de zi cu zi are efect antibacterian, virucid și fungicid. Planta cu o aromă puternică este înrudită cu eucaliptul și mirtul, fiind bună împotriva coșurilor, suprafețelor inflamate, rănilor, înțepăturilor, mușcăturilor, mâncărimilor pielii, dar este bună și pentru dezinfectarea mâinilor, iar o micuță sticlă de ulei de arbore de ceai este ieftină și ocupă puțin loc.
  • Pentru a evita infecțiile respiratorii, pune pe un bețișor cu vată pentru curățarea urechilor o cantitate mică de unguent antibacterian numit Neosporin, cu care își unge nasul în interior. Ea susține că acest lucru ține departe microbii.
  • Chiar și înaintea epidemiei de coronavirus, Meghan a călătorit peste tot cu spray dezinfectant pentru mâini. Pe atunci, oamenii încă se uitau ciudat la ea în avion când scotea și aplica din când în când dezinfectantul pentru mâini, dar ea măcar era liniștită pentru că putea mânca și bea cu mâinile curate chiar și în timpul zborului.
AMI MÉG ÉRDEKELHET