Bineînțeles, există o aplicație care îți spune ce să pui în bagaj – și este foarte utilă!

Aplicația PackPoint este mult mai inteligentă decât crezi și te poate ajuta cu adevărat!

Femeie pe pat cu bagaje
Foto: Shutterstock

Dacă călătorești des, asigură-te că ai un loc permanent pe smartphone sau tabletă pentru aplicația PackPoint, pentru că aceasta te va ajuta să poți face rapid un bagaj. Dar PackPoint poate fi util și pentru cei care împachetează pentru mai multe persoane deodată. Hai să vedem ce poate face această aplicație inteligentă!

CUM FUNCȚIONEAZĂ PACKPOINT?

Foto: Shutterstock

  • - Introdu durata călătoriei, destinația și activitățile din vacanță și vei primi o sugestie referitor la ce să pui în bagaj.
  • - Poți să schimbi articolele, să adaugi altele noi sau să schimbi ordinea din listă.
  • - De asemenea, poți face o listă de garderobă redusă în cazul în care călătorești cu un bagaj mic (de exemplu, cu un zbor low-cost) pentru un weekend prelungit.
  • - Când ai terminat cu lista completă, îți poți salva și o listă de bagaje mai lungă - să zicem de vară - și una mini pentru câteva zile de vacanță.
  • - Poți, de asemenea, să adaugi retrospectiv câteva elemente noi la aceste liste, dacă îți dai seama că ar fi fost mai bine să iei altceva în vacanță, cum ar fi un uscător de păr sau obiecte care nu-ți vin în minte de la început.

MĂSURAREA VIRTUALĂ A VALIZEI

Foto: Shutterstock

Apropo de bagaje, s-ar putea să-ți fie util și cântarul de bagaje. Dacă nu vrei să plătești în plus la aeroport pentru că ai depășit limita de greutate, fă un check-in "teoretic" cu două zile înainte de a călători, cu toate lucrurile pe care vrei cu adevărat să le iei cu tine. Calculatorul propriu al Wayfairer Travel calculează greutățile medii, de exemplu o pereche medie de blugi pentru femei sau o pereche de cizme pentru bărbați, sau chiar haine pentru copii, și poți chiar selecta din listă uscătoarele de păr, încărcătoarele de telefon și produsele cosmetice.

AMI MÉG ÉRDEKELHET