Shell: forradalmi hátizsák a jelen kihívásaihoz

A Shell az egyik legsokoldalúbb hátizsák a piacon – a frissen fejlesztett termék praktikus, intelligens és sokrétűen adaptálható az egyéni igényekhez.


A Tropicfeel sokoldalú hátizsákot dobott piacra, letisztult, puritán dizájnnal: a Shell a mindennapi ingázástól a többnapos túrákig minden élethelyzetben használható. A fenntartható termékekre specializálódott spanyol Lúcid dizájnügynökség által tervezett hátizsák nemcsak az egynapos kiruccanásokra elég holmit nyeli el, de akár egy kéthetes kirándulásokra elég ruhát is – mindez az ötletes tervezésnek köszönhető. Mivel három különböző méretben állítható, így gyakorlatilag három különböző hátizsákot (22, 30 vagy 40 literest) kapunk egyben.

Fotó: Tropicfeel

Mindez annak is köszönhető, hogy a Shellhez számos olyan kiegészítő tartozik, amellyel könnyen adaptálhatjuk a hátizsákot az aktuális igényeinkhez. Ilyen az ötletesen beosztott ruhatároló, a kihajtható cipőtartó, vagy a profi fotógépekhez tervezett, le- és felcsatolható tok. Az anyagválasztás kifejezetten strapabíró, a Shell teljes mértékben újrahasznosított nylonból és kétharmad részben újrahasznosított poliészterből készül.

Fotó: Tropicfeel

A megfelelő deréktámaszról a habbal töltött hátfal, a szellőzésről két légelvezető gondoskodik. A vállakról a rejtett deréköv becsatolásával vehetjük le a terhelés egy részét, és a kézben való szállításához is több fogó áll rendelkezésre.

Fotó: Tropicfeel

Shell: videón a sokoldalúság

www.youtube.com

Shell: The modern-day travel backpack
AMI MÉG ÉRDEKELHET