Shell: un rucsac revoluționar pentru exigenţele contemporane

Shell vrea să fie cel mai versatil rucsac de pe piață – practic, inteligent și adaptabil la nevoile persoanelor active.


Compania Tropicfeel a lansat un rucsac ultra-versatil, cu un design minimalist. Aceasta este Shell, conceput pentru a satisface nevoile aventurierilor moderni, de la călătoria zilnică la muncă până la drumeții de mai multe zile.

Foto: Tropicfeel

Proiectat de agenţia spaniolă de design Lúcid, specializată pe produse sustenabile, rucsacul Shell ne permite să transportăm tot ce avem nevoie pentru o zi departe de casă, dar chiar și pentru o călătorie de două săptămâni în cealaltă parte a lumii, ambalând suficiente haine în timp ce economisim 20% din spațiu. Reglabil pe 3 dimensiuni – 22 L, 30 L și 40 L, de fapt ne oferă trei rucsacuri într-unul singur.

Foto: Tropicfeel

Mai mult, "Shell" oferă o varietate de accesorii care permit utilizatorilor să adapteze rucsacul la nevoile lor, de la un întreg dulap interior, la o husă pentru un aparat de fotografiat profesionist. În plus, conține componente aprobate de bluesign®, 100% nylon reciclat și 64% poliester reciclat, care sunt rezistente, fiind concepute pentru o utilizare constantă.

Pentru suport lombar adecvat, panoul ergonomic din spate este realizat din spumă, aerisirea fiind asigurată de două guri de ventilaţie. De asemenea, putem folosi o centură de șold ascunsă pentru a transfera greutatea de pe umeri pe șolduri. Putem transporta „Shell" folosind fie mânerul superior, fie mânerul găsit lateral.

Shell: video de prezentare

www.youtube.com

Shell: The modern-day travel backpack
AMI MÉG ÉRDEKELHET