Luxus a magasban – hogyan néznek ki az első osztályú lakosztályok a Singapore Airlines gépein?

A Singapore Airlines légitársaság New Yorkba- közlekedő Airbus A380 repülőgépein immár hat darab első osztályú lakosztályt is kialakítottak, új szintre emelve a légi utazás komfortját.

A járványhelyzet miatti két év szünet után visszatértek a New York-i JFK reptérre a Singapore Airlines által üzemeltetett Airbus A380 repülőgépek.

Fotó: Singapore Airlines

A hat első osztályú lakosztály mellett a Singapore Airlines New Yorkba közlekedő Airbus A380 gépén 78 Business osztályú, 44 Economy Premium és 343 Economy ülést találunk még. A leginkább hotelszobákra emlékeztető új légi lakosztályok félprivát szobái 50 négyzetmétert kínálnak az utasokat, vagy egybenyitva 100 négyzetméter teret az együtt utazóknak. A tolóajtókon megközelíthető lakosztályokban egy forgatható és ledönthető ülést és egy ágyat (vagy dupla ágyat, a két szoba összevonásával) találunk, valamint ruhásszekrényt és 32 colos érintőképernyőt.

Fotó: Singapore Airlines

Minden utas saját pizsamát és papucsot kap, valamint Bang & Olufsen márkájú, zajszűrős fülhallgatót és a francia Lalique luxusmárka termékeiből összeállított kozmetikai és tisztítócsomagot. A mosdó szintén egy luxusszállodát idéz, a lakosztály funkciói pedig egy táblagépről irányíthatók.

Fotó: Singapore Airlines

A minden apró részletre kiterjedő figyelem a kézipoggyászok számára kialakított szekrényke (azokat így nem kell a padlón hagyni) mellett abban is megnyilvánul, hogy az első osztályon utazók választhatnak, hogy a Dom Pérignon vagy a Krug pezsgőmárka kínálatából kívánnak fogyasztani. A főétkezéseket eredeti kínai porcelánban szolgálják fel.

AMI MÉG ÉRDEKELHET