Patinaj la înălțimea etajului 100? La New York totul este posibil!

Orașul care nu doarme niciodată oferă experiențe inedite și ziua, spre exemplu patinaj la o înălțime de 345 metri.

Foto: Edge

Când vine vorba de patinaj pe gheață în New York, cei mai mulți oameni se gândesc imediat la patinoarul emblematic din fața tradiționalului brad de Crăciun de la Rockefeller Center, pe care îl cunoaștem din atâtea filme. Totuși, acest lucru se poate schimba în viitor: pe 10 ianuarie, cel mai extrem patinoar al orașului își va deschide porțile la etajul 100 al zgârie-norului Hudson Yards.

Foto: Edge

Puntea de observație în aer liber a blocului turn Hudson Yards din Manhattan, numit Edge, este situată la o înălțime de 345 de metri, cu podea de sticlă extinsă cu 20 de metri deasupra cartierului. Pe lângă yoga de dimineață și proiecția de auroră boreală, populara atracție oferă un nou program: un patinoar interior de 95 de metri pătrați, care va fi în funcțiune până la jumătatea lunii martie. Sky State este o atracție unică în lume aflată la cea mai mare înălțime. Aici, în timp ce patinăm, ne putem bucura de panorama Manhattanului prin ferestrele supradimensionate. În plus, totul într-un mod ecologic, întrucât suprafața patinoarului este acoperită cu panouri sintetice de gheață numite Glice, care nu au nevoie de răcire, astfel încât pot fi folosite fără risipă de apă și energie.

Foto: Edge

După standardele new yorkeze, experiența este ieftină, deoarece biletul de 10 dolari include taxa de închiriere a echipamentului și utilizarea terenului timp de 30 de minute, precum și taxa de intrare la puntea de belvedere în aer liber. Patinoarul va fi deschis zilnic între orele 10 și 20.

Merită vizitat joi sau vineri după-amiaza, când un DJ pune muzică live.
AMI MÉG ÉRDEKELHET