Lux în aer – suite First-Class de la Singapore Airlines

După doi ani de pauză în timpul pandemiei, aeronavele Airbus A380 ale Singapore Airlines au aterizat din nou pe aeroportul JFK din New York. Tipul acesta de aeronave oferă șase suite First-class, ridicând la un nou nivel superior confortul în aer.


Semănând mai mult cu camere de hotel în aer, cabinele semi-private oferă 50 mp pentru fiecare pasager sau un spațiu comun de 100 mp pentru două persoane care călătoresc împreună. Fiecare suită vine cu uși glisante, scaune care pot fi rotite sau înclinate, pat separat (sau pat dublu, prin combinarea a două semi-apartamente).

Foto: Singapore Airlines

Alte caracteristici de lux includ un dulap pentru haine, pijamale și papuci, căști Bang & Olufsen cu funcție de reducere a zgomotului, un kit de cosmetice de la brandul de lux francez Lalique și un televizor touchscreen HD de 32 de inci. Funcțiile suitei, de la lumini până la oferta media, pot fi controlate printr-o tabletă.

Foto: Singapore Airlines

Atenția la detalii se manifestă, de asemenea, și prin compartimentul dedicat bagajelor de mână (astfel încât pasagerii nu trebuie să pună obiecte pe podea), în posibilitatea de alege șampania din variantele Dom Pérignon sau Krug ori prin a alege setul de porțelan din China în care sunt servite mesele. Și baia este amenajată cu materiale de calitate premium.

Foto: Singapore Airlines

În plus față de cele 6 suite First-class, aeronava Airbus A380 aparținând Singapore Airlines oferă 78 de locuri la clasa business, 44 de locuri la clasa economy premium și 343 de locuri la clasa economy.

AMI MÉG ÉRDEKELHET