Confort uimitor în aer – revin cabinele ultra-lux ale Etihad Airways

Compania aeriană din Emirate relansează patru avioane Airbus A380 cu uimitoarele apartamente aeriene cu trei camere și dușuri private.

Foto: Etihad Airways

După ce în timpul pandemiei Etihad Airways și-a ținut la sol toți cei zece giganți Airbus A380, nu era sigur că avioanele vor reveni în funcțiune. Însă după un sondaj realizat în rândul clienților și după ce a explodat din nou traficul aerian, unele dintre avioane se întorc – și odată cu ele și apartamentele uimitor de luxoase.

Foto: Etihad Airways


Suitele Reședință (The Residence), care pot fi rezervate pe avioane gigantice Airbus A380 operate de Etihad Airways, sunt un reper pentru pasionații de călătorii aeriene – cabine spațioase de primă clasă, fiecare împărțită în trei compartimente: dormitor, living și baie cu duș.

Suitele Reședință sunt poziționate în secțiunea din față a părții superioare a avionului și asigură serviciile hotelurilor de cinci stele.
Pasagerii au la dispoziție un asistent special, pot consuma meniuri personalizate și pot petrece timpul într-un lounge separat, conceput pentru suitele Reședință. Desigur, acest lux are și un preț pe măsură: o singură călătorie poate costa până la 20 de mii de dolari.

Foto: Etihad Airways

În plus, avioanele au și nouă suite First Class. Acestea sunt cabine de 3,7 metri pătrați, la fel fără compromisuri în materie de lux: un fotoliu mare care se poate transforma într-un pat de 205 cm și un ecran cu diagonală de 61 cm îi așteaptă pe pasageri. Avioanele speciale Airbus A380 au încă 70 de studiouri business și 405 locuri economy – 80 dintre acestea din urmă au spațiu suplimentar pentru picioare.
Cele patru avioane vor reveni în vara acestui an pe ruta Abu Dhabi–Londra.
AMI MÉG ÉRDEKELHET