Éjszakáznál a The Holiday című film híres erdőszéli házikójában? Hamarosan lehetségessé válik!

Az amerikai Georgia államban felépítették a karácsonyi romantikus komédia házának pontos mását.

Egy romantikus komédia az otthon melegében mindig jó ellenszer a téli zimankó ellen. Így gondolták ezt Atlantában is, de magasabb szintre emelték az élményt: egy olyan házikóban tölthetjük az éjszakát, amelyik az egyik legnépszerűbb romantikus komédiában látható lak pontos mása.

A Cameron Diaz, Kate Winslet, Jack Blackés Jude Lawfőszereplésével készült 2006-os The Holiday című film megjelenése óta közönségkedvenc, főleg a téli ünnepek idején, ráadásul kiemelkedő szerep jut benne egy Rosehill Cottage nevű brit vidéki háznak is.

Atlantában most Holiday Cottage néven készül a romantikus, erdőszéli lak pontos mása.

Bár csak jövő év októberétől lehet majd kibérelni egy családi vagy baráti kiránduláshoz, de a mozik világából idecsöppent házikó már 2022. december elsejétől lefoglalható. A három hálószobás replika természetesen belül is a filmbéli ház hű mása, kandallóval és autentikus brit vidéki berendezéssel. Az árak 290 dollártól indulnak egy éjszakára.

A tündérmesékből kilépett filmes otthon amúgy sohasem létezett a valóságban. Az angliai Holmbury Saint Mary településen álló Honeysuckle Cottage-ról mintázták, de csak a külső részét építették meg egy mezőn, míg a belső teret egy hollywoodi stúdióban alakították ki. Atlanta környéke amúgy nagyon népszerű a többnyire egy bájos kisvárosban játszódó amerikai karácsonyi tévéfilmek készítői körében – Dahlonega, Blue Ridge vagy Helen települések lakói gyakran ismerhetik fel házaikat és utcáikat a képernyőn.

AMI MÉG ÉRDEKELHET