5+1 új Bvlgari luxushotel a nagyvilágban

Az olasz luxusmárka felgyorsította terjeszkedését az exkluzív szállodák piacán.

Novemberben nyitja meg kapuit a Bvlgari Hotels & Resorts új gyöngyszeme – egy ötcsillagos párizsi szálloda. Az olasz luxusmárka tervei között azonban további öt helyszín is szerepel, amelyek a 2022–2025-ös időszakban nyílnak meg.

Párizs – 2021

Illusztráció: Bvlgari Hotels & Resorts

Milánó, London, Bali, Peking, Dubaj és Sanghaj után az új párizsi Bvlgari hotel megnyitásával hét ingatlanra nő a Bvlgari Hotels & Resorts portfóliója. A szálloda a George V. sugárúton található, amely a Champs-Élysées-veé és a Montaigne sugárúttal együtt alkotja a híres „Arany Háromszöget", Párizs egyik legexkluzívabb kerületét. A szálloda 76 szobát (a nagy részük lakosztály) és luxusszolgáltatások teljes választékát ajánlja, beleértve a 25 méteres medencével rendelkező spa-részleget és a kertes udvarra néző éttermet.

RóMA – 2022

Illusztráció: Bvlgari Hotels & Resorts

A tervek szerint 2022-ben megnyíló Bvlgari Hotel Roma egyben a cég tisztelgése egyik legfontosabb inspirációs forrása, az Örök Város előtt. A szálloda a Campo Marzio városrész szívében nyílik majd, néhány percre a Spanyol Lépcsőtől. Az 1930-as évekből származó, pompás modernista épület Róma két ikonikus nevezetességével, a monumentális Ara Pacis Augastae oltárral és Augustus császár mauzóleumával szemben található. Az új Bvlgari Hotel Roma száz szobás lesz, főként lakosztályokkal, valamint a tekintélyes Il Ristorante éteremmel, amelyet a Michelin-csillagos séf, Niko Romito vezet.

MOSzkvA – 2022

Illusztráció: Bvlgari Hotels & Resorts

A moszkvai Bvlgari Hotel a város egyik legrangosabb helyén helyezkedik majd el, egy nemesi család egykori impozáns palotájában, alig 300 méterre a Kremltől és a Vörös tértől. A 65 szobás szálloda a modern olasz dizájnt jeleníti meg minden privát és nyilvános helyiségében. Az épület ékköve a 300 négyzetméteres Bvlgari Lakosztály.

Tokió – 2022

Illusztráció: Bvlgari Hotels & Resorts

A tervek szerint 2022 végén nyílik meg Japán első Bvlgari szállodája, amely egy központi részen, a Császári Palota és a Ginza kert közelében épülő felhőkarcoló utolsó hét emeletét foglalja majd el. A hotel 98 szobát kínál különböző konfigurációkban, luxusapartmanokat és egy óriási lakosztályt is beleértve. A Bvlgari szállodák ikonikus jellemzői, mint az Il Bar és az Il Ristorante (szabadtéri terasszal), itt is a vendégek rendelkezésére állnak, a 25 méteres fedett medencével együtt.

Miami – 2024

Illusztráció: Bvlgari Hotels & Resorts

Az Egyesült Államok első Bvlgari szállodája 2024-ben nyílik meg, egy lenyűgöző tengerparti helyszínen, rövid sétára Miami Art Deco negyedétől. A jelentős felújítás előtt álló modernista épület az ötvenes-hatvanas években a hollywoodi sztárok felkapott téli úti céljaként vált ismertté. A hotelben száz szoba (főként lakosztályok) várja majd a vendégeket, valamint egy szabadtéri medence, fürdő- és fitneszszolgáltatások, és Niko Romito séf jegyezte étterem és bár.

LOS ANGELES – 2025

Illusztráció: Bvlgari Hotels & Resorts

A fenséges Santa Monica-hegység közepén elhelyezkedő szálláshelyet csodálatos, mintegy 13 hektáros park veszi körül, lenyűgöző kilátással. A tervekben 58 szoba és lakosztály, valamint nyolc magáningatlan, Niko Romito által biztosított gasztronómiai élmény, egy 10 ezer négyzetméteres fürdőközpont, egy magán mozi és nyolcszemélyes, exkluzív szusibár is szerepel.

AMI MÉG ÉRDEKELHET