Vila unde a fost creat personajul James Bond poate fi închiriată pe Airbnb

În octombrie, „Nu e vreme de murit", cel de-al 25-lea lungmetraj al francizei James Bond, a ajuns în cele din urmă în cinematografele din întreaga lume.

Pentru a onora acest moment, Fleming Villa, fosta casă a lui Ian Fleming, autorul romanelor originale de spionaj, poate fi închiriată pe Airbnb.

Vila de lux situată în Oracabessa, Jamaica, a fost locul unde scriitorul britanic Ian Fleming (1908-1964) și-a petrecut majoritatea timpului în timp ce lucra la romanele sale. „Această vilă boho-chic se află de-a lungul faimoasei plaje din GoldenEye Resort", scriu proprietarii pe site-ul Airbnb.

Foto: Airbnb

Casa are cinci dormitoare distribuite în trei clădiri, inclusiv trei dormitoare în casa principală. Există un dormitor separat în casa de la piscină cu propriul pat king size, precum și un duș cu efect de ploaie în aer liber și terasă privată. Alte facilități includ utilizarea terenurilor de tenis, a studioului de yoga și a echipamentelor pentru sporturi nautice ale stațiunii pentru a explora împrejurimile uimitoare. Vila are chiar și propriul majordom privat și un bucătar personal, care poate prepara o cină în aer liber pentru până la 12 persoane.

Galerie foto

Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


AMI MÉG ÉRDEKELHET