Ce fel de muzică asculți? Spotify îți spune unde să călătorești!

Colaborând cu easyJet, Spotify a lansat noua campanie „Listen & Book”.

Foto: Unsplash

Scopul proiectului este ca utilizatorii Spotify să primească oferte de călătorie personalizate în funcție de starea lor de spirit și de muzica pe care o ascultă. Pentru că muzica poate oferi marilor călători o inspirație extraordinară de a crea vacanțe pline de aventuri unice, doar pentru ei!

Foto: Shutterstock

Cu ajutorul inteligenței artificiale unice de streaming de la Spotify, funcția Listen & Book determină adevăratul „stil de aventurier” al utilizatorului pe baza obiceiurilor sale de ascultare – dacă există într-adevăr stil de călătorie… Tehnologia grupează muzica în funcție de starea de spirit (cât de fericite și pozitive sunt versurile), puterea și tempo-ul cântecului.

Apoi conectează ascultătorul cu destinații de călătorie europene – locuri unde zboară și cursele easyJet.

Pentru utilizatorii Spotify cărora le place să asculte muzică calmă, chill, le oferă o plimbare la grădina botanică din Lisabona sau o excursie de spa la Helsinki sau chiar îi îndrumă spre Islanda pentru a vedea aurora boreală.

Cei care se înregistrează își pot împărtăși destinațiile și experiențele de călătorie pe rețelele sociale, pot rezerva un zbor cu ajutorul easyJet sau pot asculta o listă de redare personalizată pe Spotify. În plus, pe baza gustului utilizatorului, arată și programe și locuri de divertisment în apropierea destinațiilor recomandate acestuia, pentru ca experiența de călătorie să fie completă.

AMI MÉG ÉRDEKELHET