Milyen zenét hallgatsz? A Spotify megmondja hova utazz!

A Spotify az easyJettel együttműködve elindította a „Listen & Book” nevű új kampányt.

Fotó: Unsplash

A projekt célja, hogy a Spotify felhasználói személyre szabott utazási ajánlatokat kapjanak a hangulatuk és az általuk hallgatott zenék alapján. A dalok ugyanis remek inspirációt adhatnak az utazóknak, hogy egyedi, csak nekik való kalandos vakációkat állítsanak össze!

Fotó: Shutterstock

A Listen & Book a Spotify egyedülálló streaming-intelligenciája segítségével, a hallgatási szokások alapján határozza meg a felhasználó a igazi „kalandor stílusát" – ha létezik egyáltalán utazási stílus... A technológia a dal hangulata (mennyire vidám, pozitív a szövege), az ereje és a tempója alapján csoportosítja a zenéket. Ezt követően európai úti célokkal kapcsolja össze a hallgatót - olyan helyekkel, ahova az easyJet járatai is repülnek. Azoknak a Spotify-felhasználóknak, akik szeretnek nyugodt, chill zenéket hallgatni, a lisszaboni botanikus kertbe ajánl sétát, vagy spa utazást kínál Helsinkiben, vagy akár Izlandra kalauzolja, hogy megnézze az északi fényt.

Akik regisztrálnak, megoszthatják a közösségi médiában az utazási célpontjaikat, élményeiket, repülőjegyet foglalhatnak az easyJet segítségével, vagy meghallgathatnak egy személyre szabott lejátszási listát a Spotify-on. Emellett, a felhasználó ízlése alapján, a neki ajánlott úti célok közelében a Spotify új funkciója programokat, szórakozóhelyeket is mutat, hogy teljes legyen az utazási élmény.

AMI MÉG ÉRDEKELHET