Pentru pasionaţii de activităţi în aer liber: Polaris Xpedition

Primele modele Polaris Xpedition vor ajunge în reprezentanţe în această toamnă, iar întreaga gamă va fi disponibilă până la sfârșitul anului.

Foto: Polaris


UTV-urile, sau vehiculele de tip "side by side", sunt practic ATV-uri cu caroserie. Unul dintre pionierii genului, compania americană Polaris, a dus categoria cu un pas mai departe: vehiculul de aventură Xpedition se află deja la graniţa dintre UTVuri și SUV-uri.

Foto: Polaris

Oferit în versiuni cu două sau patru uși, vehiculul off-road Polaris Xpedition este un partener de călătorie versatil, oferind mult spaţiu de depozitare. Xpedition are un sistem de încălzire a cabinei și dotări suplimentare de confort, fiind potrivit și pentru călătoriile lungi, în timp ce, la fel ca alte modele Polaris, parbrizul, geamurile și acoperișul sunt detașabile. Propulsia este asigurată de un motor pe benzină de 1,0 litri și 114 CP, iar suspensiile faţă, cu o cursă a arcului de 356 mm și cea din spate de 381 mm, sunt de mare ajutor pe teren accidentat.

Foto: Polaris

Ca și în cazul SUV-urilor convenţionale, Xpedition este disponibil cu o gamă largă de accesorii, care pot fi comandate individual sau ca pachet specific. De exemplu, kitul de camping Overland include lumini și cort de acoperiș, anvelope off-road și roţi de rezervă de dimensiuni normale. Cei care folosesc însă vehiculul pentru vânătoare, pentru transportul caiacurilor sau ca vehicul utilitar vor găsi, de asemenea, opţiuni personalizate.

Video Polaris Xpedition

www.youtube.com

2024 All-New Polaris XPEDITION Overview | Polaris Off Road Vehicles
AMI MÉG ÉRDEKELHET