Vrei o vacanță all-inclusive perfectă? Alege dintre aceste țări!

Hotelurile all-inclusive sunt de mult timp populare printre turiști.

Foto: Shutterstock


Pe lângă consumul nelimitat, personalul hotelurilor all-inclusive este, de asemenea, dornic să se ocupe de toate nevoile oaspeților. Dacă te gândești să mergi în vacanță la all-inclusive, iată câteva țări în care poți alege dintr-o gamă largă de hoteluri.

​Spania

Foto: Unsplash

Puțini știu, dar primul hotel all-inclusive din lume a fost deschis în Spania, la mijlocul secolului trecut. Ideea a aparținut unui antreprenor belgian, Gérard Blitz, care și-a transformat visul în realitate în Alcúdia, pe insula Mallorca. În prezent, există sute de unități similare în țara iberică, iar Ibiza, Tenerife și Costa del Sol sunt la fel de bogate în hoteluri all-inclusive ca și Mallorca.

Turcia

Foto: Unsplash

Hotelurile all-inclusive din Turcia sunt deosebit de populare printre turiștii români, datorită prețurilor mici și a plajelor frumoase. Fie în Antalya, Belek sau Bodrum, le vei găsi în toate stațiunile populare de pe litoral.

Grecia

Foto: Unsplash

În Grecia, face o mare diferență unde îți rezervi cazarea: în timp ce Mykonos și Santorini sunt insule foarte scumpe, Creta, Corfu și Rodos oferă o gamă de cazări cu prețuri mai accesibile. Dar toate aceste insule au un lucru în comun: frumusețea lor.

Portugalia

Foto: Unsplash

Cea mai vestică țară din Europa continentală devine, de asemenea, din ce în ce mai populară printre călători. Algarve, cea mai sudică provincie a țării, este plină de hoteluri all-inclusive. Dacă nu te temi de o călătorie mai lungă, Azorele și Madeira oferă, de asemenea, opțiuni mai mult decât bune.

Cipru

Foto: Unsplash

Cerul senin și plajele frumoase se numără printre factorii care fac din această insulă una dintre favoritele călătorilor. Toate acestea sunt puse în valoare de peisajele muntoase, istoria bogată și bucătăria mediteraneană delicioasă. În Cipru există într-adevăr ceva pentru toată lumea: insula mediteraneană are atât hoteluri de buget, cât și de lux. Principalele locuri de căutat sunt în jurul Larnaca, Paphos și Limassol.

Mexic

Foto: Unsplash

Și în Mexic există multe hoteluri care oferă servicii all-inclusive. Nu vei da greș cu orașe de plajă precum Cancún sau Playa del Carmen, situate în extremitatea nord-estică a Peninsulei Yucatán!

AMI MÉG ÉRDEKELHET