New Orleans nemcsak jazz és karnevál! Itt akár impresszionista festmények között is vacsorázhatsz!

Ez az igazi álomvacsora: degusztációs menü Monet- és Renoir-festmények között, miközben ritka ékszereket próbálhatsz fel.

Egy vacsorával egybekötött koncert vagy előadás – még ma is ez a luxushotelek egyik legfőbb ajánlata azok számára, akik stílszerűen szeretnének szórakozni vagy ünnepelni utazásaik során. A Four Seasons New Orleans hotel által kínált Vacsora az impresszionistákkal csomag azonban teljesen új szintre emelte ezt a élményt.

New Orleans erős francia és spanyol hatásokat mutató gasztronómiája, kultúrája és építészete egyedi hangulatot kölcsönöz a jazz fővárosának, amelynek éjszakai élete Párizst idézi. Abból a szempontból is, hogy a francia fővároshoz hasonlóan, akár igen kifinomult élményekben is részünk lehet.

Fotó: Four Seasons New Orleans

A neves helyi M.S. Rau antikbolt (amely mindent árul filmsztárok egykori ékszereitől egészen 1,9 millió dolláros sakktábláig) például mostantól a Four Seasons New Orleans luxushotellel összefogva kínál exkluzív hétfogásos degusztációs menüt a szállodához közeli galériájában. A Vacsora az impresszionistákkal program keretében a (dúsgazdag) szerencsések olyan híres festők alkotásai között kóstolhatják az ínyencségeket, mint Claude Monet, Pierre-Auguste Renoir vagy Camille Pissaro. A művészet, a dizájn és gasztronómia ötvözése ezzel még nem ér véget, az este során a hölgyvendégek számos nagyon ritka és extravagáns ékszert is felpróbálhatnak, amelyek korábban híres emberek és királyi családok tulajdonában voltak.

Az M.S. Rau galéria Impresszionista Szobájának falán lógó festmények nemcsak az est pazar háttereként szolgálnak, de egyben inspirációt is jelentettek a sommelier számára, így a borkísérők nemcsak az ételekre, de a műalkotásokra is reflektálnak.

A legelső ilyen magánvacsora során egy helyi jazz-együttes szolgáltatja majd a háttérzenét.

Fotó: Four Seasons New Orleans

Az elnöki lakosztály

Vacsora után a vendégeket a hotel 223 négyzetméteres, fényűző elnöki lakosztálya várja, kilátással a Mississippi folyóra és a városra. Ez utóbbit a hotel jóvoltából egy történelmi villamoskocsiban megtett privát túrán is fel lehet térképezni, de lehetőség van egy privát jazz-koncerte is a New Orleans-i híres Francia Negyed egyik emblematikus helyén, a Preservation Hall hangversenyteremben. „A teljes program tökéletes bármilyen eseményhez, legyen az lánykérés, születésnap, évforduló, vagy bármilyen más alkalom, amelyet a vendégek Amerika egyik kulturális fellegvárában akarnak megünnepelini” – mondta Mali Carow, a Four Season New Orleans ügyvezető igazgatója. Az exkluzív Vacsora az impresszionistákkal élmény 25 ezer dolláros ártól indul, és csakis azok számára érhető el, akik legalább két éjszakára lefoglalták a szálloda elnöki lakosztályát

AMI MÉG ÉRDEKELHET