Vedete și mărcile lor de băuturi din întreaga lume

Vin, tequila, whiskey – fiecare cultivă ce-i place

Podgorie toscană, plantație de agave și distilerie de tequila? Și vedetele vor să aibă mai multe surse de venituri, așa că uneori dezvoltă planuri îndrăznețe de afaceri și intră pe piața băuturilor. Ideea e binevenită, deseori un nume și un brand puternic este cea mai bună unealtă de marketing pentru o marcă nouă.

Foto: Termana


În cele mai bune cazuri aceste staruri nu-și dau doar numele pentru câte o marcă de băutură, ci doresc într-adevăr să vândă un produs de calitate. Dwayne „The Rock" Johnson, de exemplu, promovează în mod creativ marca sa de tequila lansată în acest an, Teremana. În oferta mărcii există tequila silver și gold, însoțite de rețete de cocktailuri distribuite atât pe site-ul mărcii, cât și pe pagina de Instagram a Teremana sau a lui Dwayne.

Termana Blanco

Foto: Termana


Termana Reposado

Foto: Termana


Dwayne Johnson și cocktailurile:

www.instagram.com

Login • Instagram

Matthew McConaughey și Wild Turkey din Texas

Foto: Instagram


Actorul american este de ani buni directorul creativ al mărcii de bourbon Wild Turkey, și după lunga colaborare Matthew McConaughey a considerat în 2018 că a sosit timpul pentru lansarea unui produs comun. Împreună cu Eddie Russell, șeful distileriei Wild Turkey, a creat o băutură care are legătură cu originile actorului, folosind la distilarea bourbonului Wild Turkey Longbranch și lemnul arborelui mesquite, din Texas.

Foto: Instagram


Matthew McConaughey povestește personal istoria Wild Turkey și de ce a ales să reprezinte firma:

youtu.be

Introducing Wild Turkey Longbranch

Vedetele din Breaking Bad și Dos Hombres

Foto: Instagram


Și după finalul Breaking Bad, votat cel mai bun serial de televiziune din toate timpurile, Aaron Paul și Bryan Cranston au decis să-și continue experiențele comune, fondând marca de mezcal Dos Hombres. Distilatul mexican tradițional din agave se bea de obicei simplu, dar pe site-ul mărcii și pe rețelele de socializare cei doi actori prezintă – pe lângă reclamele haioase – și rețete speciale de cocktailuri.

Dos Hombres mezcal

Foto: Instagram


Sting și vinurile din Toscana

Foto: Instagram


Interpretul și compozitorul Sting produce vinuri în Toscana, în podgoria Tenuta Il Palagio. Muzicianul spune că și-a denumit toate tipurile de vin după celebrele sale piese pentru că sunt operele sale în aceeași măsură ca melodiile. Moșia Il Palagio, podgoria și vila au fost fondate în secolul al XVII-lea, fiind cumpărate în 1999 de Sting și soția lui, Trudie, cuplul începând viticultura și producția de vin după o renovare completă. În imagine, cântărețul degustă unul dintre cele mai bune produse, Sister Moon din 2018, dar merită să vă uitați pe site și în galeria de poze, unde putem vedea și minunata moșie.

2018-as Roxanne száraz fehérbor


Message in a Bottle 2018-as vörösbor


Foto: Instagram


Foto: Instagram


Foto: Instagram


Foto: Instagram


Foto: Instagram


Sam Neill și vinul său din Noua Zeelandă

Foto: Two Paddocks


Trecem pe un alt continent, cu o altă climă. Deși s-a născut în Irlanda, familia actorului Sam Neill este originară din Noua Zeelandă, și la revenirea în țară în 1954 a devenit proprietara celei mai mari firme de comercializare a băuturilor din Noua Zeelandă, Neill and Co. Sam a fondat în urmă cu câțiva ani din propria avere o podgorie denumită Two Paddocks, dar așa cum declara chiar el, este o preocupare minunată, dar nu o afacere rentabilă.

„Aș dori ca podgoria să mă ajute, dar mă tem că este exact invers. Este o afacere care consumă incredibil de mult timp și... bani. N-aș face-o dacă n-ar fi o muncă atât de satisfăcătoare și distractivă."

Foto: Two Paddocks


Foto: Two Paddocks


AMI MÉG ÉRDEKELHET