Cinema în aer liber – Anker a lansat un proiector portabil dezvoltat pentru campare în aer liber

Compania chineză Anker Innovations a prezentat Nebula Mars 3, un videoproiector exterior, care funcționează și ca bancă de energie portabilă respectiv sursă de lumină pentru camping.

Proiector portabil

Campingul înseamnă în principal drumeții, dar după plimbări lungi și obositoare în natură, seara, este plăcut să te relaxezi în aer liber cu un program convențional – cum ar fi un film sau un serial bun. Cu toate acestea, proiectoarele de exterior obișnuite nu sunt, de obicei, suficient de robuste pentru excursii – un nou produs de la Anker Innovations creează însă un mini-cinematograf în aer liber, respectiv oferă drumeților caracteristici utile suplimentare.

Foto: us.seenebula.com

Unitatea de proiecție a Nebula Mars 3 este protejată de un capac glisant, iar atunci, când aceasta este deschis, proiectorul oferă imagini Full HD la o diagonală de până la 200 de inci și ajustarea adecvată a contrastului, a clarității și culorilor pentru o calitate optimă a imaginii. Proiectorul dispune de procesor quad-core susținut de 2 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare, include Wi-Fi dual-band și rulează un sistem de operare Android TV 11 pentru acces la mii de aplicații de divertisment. De asemenea, există porturi USB și HDMI, precum și o mufă de ieșire Aux de 3,5 mm pentru căști sau un difuzor extern, atunci când nu se utilizează sistemul audio Dolby de 40 W încorporat – care poate servi și ca difuzor Bluetooth 5.1.

Foto: us.seenebula.com


Disponibil la prețul de 1.099 USD, Nebula Mars 3 beneficiază de rezistență la apă de nivel IPX3 și poate supraviețui unor căderi de la 0,5 metri. Există un suport cu picior detașabil pentru ajustarea unghiului, un mâner robust cu comenzi integrate și o lumină ambientală pe trei niveluri pentru a ilumina locul de campare. Sursa de lumină LED are o durată de utilizare de 25.000 de ore și produce 1.000 de lumeni ANSI atunci când este conectat la o priză convențională, deși aceasta scade la 300 de lumeni atunci când se bazează pe bateria de 185 Wh pentru până la cinci ore de audiovizual în modul eco sau două ore în modul standard.

Această baterie poate servi și ca bancă de alimentare în tabără, pentru a reîncărca gadgeturile mobile.
AMI MÉG ÉRDEKELHET