Dua Lipától Justin Bieberen át Calvin Harris-ig – teljes erőbedobással tér vissza a Sziget!

Nem lesz hiány világsztárokból a budapesti Hajógyári-szigeten augusztus 10. és 15. között – a sort Dua Lipa nyitja és az Arctic Monkeys zárja.

Immár napi lebontásban is elérhető a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválja, a budapesti Sziget nemzetközi fellépőinek programja.

Fotó: Sziget Fesztivál

A járványhelyzet miatt a Sziget Fesztivál 2020-ban és 2021-ben is elmaradt, idén viszont szerdától hétfőig, vagyis augusztus 10-15. között várják majd a minőségi élőzene rajongóit. A fesztivál erősen indít, hiszen az első nap visszatér a Nagyszínpadra napjaink egyik legnépszerűbb popsztárja, Dua Lipa, de egy másik női fellépő is igazi fesztiválhangulatot teremt majd: Nina Kraviz az elektronikus zene nagyasszonya.

Fotó: Sziget Fesztivál

A folytatás ugyanilyen változatos és fergetegesnek ígérkezik: a második nap legnagyobb sztárjai az amerikai blues-rock fenegyerekek, a Kings of Leon tagjai, augusztus 12-én, pénteken pedig először koncertezik majd Magyarországon Justin Bieber. A világ egyik leghíresebb DJ-je, Calvin Harris szombaton veszi át a Nagyszínpadot, vasárnap pedig szintén premiernek örülhet a Sziget közönsége: az ausztrál Tame Impala igazi trendsetter, a popzenét ma átható retrohangzás fő „felelőse”. A hagyományokhoz híven az utolsó napra is marad „nagyágyú”, ami nem más, mint a brit indie-rock egyik leghíresebb képviselője, az Arctic Monkeys.

Bővebb információkat a részletes programról és a jegyekről itt találsz.

AMI MÉG ÉRDEKELHET