Útra kész a Virgin Voyages új óceánjárója, a Scarlet Lady

A rengeteg szórakozási lehetőséggel kínáló hajó a tervek szerint októberben indul első útjára.

Eredetileg 2020-ban húzta volna fel a horgonyt, de a járványhelyzet sok mindent megváltoztatott. A Virgin Voyages utazási vállalat Scarlet Lady névre keresztel új hajója készen áll október 6-án kezdődő első utazására – Miamiból a Karib-tengerre.

Fotó: Virgin Voyages

Ahogy egy Virgin márkanév alatt futó hajóktól elvárható, a 2770 utas befogadására képes Scarlet Lady is új szintre emeli a luxust. Holisztikus stratégia helyett minden teret egyedinek terveztek, saját háttérzenével, megvilágítással és dizájnnal. A Scarlet Lady változatos terei azt is biztosítják, hogy külön területek álljanak rendelkezésre a szórakozáshoz, a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz – a fedélzetre pedig csakis a 18. évüket betöltők szállhatnak fel.

Fotó: Virgin Voyages

Ezen a hajón található az első tengeri tetoválószalon, de emellett lemezbolt, luxusüzletek és színház is várja az utazókat. A fürdőrészlegen egy nagy termálterület, különböző kezelőszobák és három fitneszközpont található. A fedélzetet futópálya veszi körül, de akad edzőstúdió is, ahol ingyenes jóga-, ökölvívó- és spinningórákat tartanak.

Fotó: Virgin Voyages

A hajón 1400 kabin és 78 tágas apartman áll az utasok rendelkezésére, utóbbiak közül a két, egyenként 200 négyzetméteres Suite Massive a legnagyobb. A VIP lakosztályok vendégei a nagy méretű központi medence melletti privát zónát, a Richard's Rooftopot is látogathatják, amelynek saját bárja van.

Fotó: Virgin Voyages

Kiemelt hangsúlyt kap a gasztronómia is, egyetlen nagy, közös ebédlő helyett hat különböző, egyedi dizájnnal és koncepcióval rendelkező étterem található a hajón – valamennyi saját stílussal és konyhával rendelkezik.

A Scarlet Lady főhadiszállása Miamiban és San Juanban lesz, és elsősorban a Karib-tengeren fog hajózni. Egy ötnapos sétahajózásra a legolcsóbb lakosztályok árai fejenként 1925 dollárnál kezdődnek.

AMI MÉG ÉRDEKELHET