Temesváron megnyílt a Bánát első víziparkja

Az Amazonia medencéket, csúszdákat, szórakoztató létesítményeket, valamint terápiás és wellness központot kínál.

Fotó: Facebook

Temesváron már várja a vendégeket az Amazonia, a Bánát első aquaparkja. A 20 millió eurós beruházással épült komplexum több mint 4,3 hektáros területen terül el.

Fotó: Facebook

Az új Amazonia fürdőkomplexum három, külön-külön is igénybe vehető részlegre oszlik: Aquapark, Thermal és Spa. A vízi park egész évben 10.00 és 22.00 óra között lesz nyitva, az árak az igénybe vett zónáktól és az időtartamtól függően változnak: a gyermekjegyek 20 lejtől, a felnőttbelépők 40 lejtől indulnak. Az Amazoniában hamarosan egy fizioterápiás szolgáltatásokra szakosodott egészségügyi klinika is megnyílik.

Fotó: Facebook

A 7500 négyzetméteres Aquapark élményfürdő-részleg négy medencével és hét csúszdával várja a kicsiket és a nagyokat. Az itteni termálvíz bizonyítottan gyógyhatású: a Thermal részlegben a jacuzzik mellett három medence található, amelyek közül az egyik kültéri. A Spa wellness-részlegben finn szauna, gőzfürdő, infraszauna, sószauna, tematikus zuhanyzók, szabadtéri kültéri szauna, valamint egy relaxációs szoba és hét masszázsszoba található. A nyári szezonban az Amazonia egy kültéri területet is megnyit 50 méter hosszú medencével, csúszdás gyermekmedencével, két termálvizes medencével, valamint egy hat vízicsúszdából és csobbanóhelyből álló komplexummal.

AMI MÉG ÉRDEKELHET