Să dăm pagina pentru aventuri – 3 albume spectaculoase

Vă prezentăm 3 albume cu poze minunate care, atunci când le răsfoim, ne permit să retrăim sentimentul înălţător al explorării peisajelor necunoscute, indiferent dacă ne pregătim pentru o excursie imaginară sau reală.

Foto: Getty Images


Jodi Peckman: Come Fly with Me. Flying in Stlye

Rizzoli

Autorul, fotograf pentru revista Rolling Stone, este un privilegiat al lumii vedetelor, iar printr-o serie de poze ale vedetelor în diferite aeroporturi, ne invită și pe noi într-o epocă în care zborul era încă șic și plin de farmec. Vom vedea pe John Lennon, Muhammad Ali, Cindy Crawford, Marlon Brando, Mick Jagger și mulți alții, ale căror fotografii ne permit să ne amintim de epoca eroică a zborului.

Lonely Planet – The Ultimate Travel List

Lonely Planet

Editura de ghiduri turistice de renume mondial și-a propus un obiectiv ambițios: colectarea și clasificarea celor mai uimitoare atracții din lume. Ilustrat cu fotografii fabuloase, albumul prezintă 500 de destinații pe care autorii ghidurilor companiei le-au recomandat călătorilor din întreaga lume pe baza deceniilor de experiență.

John Brewer: 500 Races, Routes and Adventures

Universe

Selecția inspirată, ilustrată cu fotografii uimitoare, este visul fiecărui alergător: oferă rute fascinante și încercate de pe fiecare continent, având descrieri detaliate cu hărți și date statistice precise, de la rute pentru începători până la nivel de atlet de elită.

AMI MÉG ÉRDEKELHET